Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Cerinţe:
- cunoasterea tehnologiei in industria carnii si a preparatelor din carne sau medicina veterinara;
- cunostinte despre procesele de fabricatie din industria carnii (transare, procesare, afumare, conditionare, etc);
- excelente abilitati de organizare, planificare si coordonare a activitati specifice;
- persoana cu spirit practic, indemanare, meticulozitate, atentie;
- cunostinte ale principalelor standarde de calitate si siguranta alimentului (ISO, IFS, BRC, HACCP).
Educatie:
- Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor – Specializarile: Ingineria produselor alimentare (carne si preparate din carne) sau Controlul si expertiza produselor alimentare (carne si preparate din carne) sau USAMV ;
- bune cunostinte de operare PC si MS Office;
-Cunoasterea limbii engleze poate constitui un avantaj;
Atributii principale:
- coordonarea activitatii de productie intr-o unitate specializata in producerea preparatelor din carne;
- verificarea in diverse faze de fabricatie a calitatii materiilor prime si a produsului finit;
- coordoneaza realizarea analizelor chimice si microbiologice in laboratorul uzinal;
- intocmirea documentelor specifice activitatii si urmarirea stocurilor;
-aplicarea, mentinerea si verificarea principiilor HACCP sau a altor standarde de calitate implementate de unitate