Responsabilitati Sef Productie:
Evaluarea furnizorilor
- Evalueaza furnizorii de materii prime folositi in procesul de fabricare a bauturilor alcoolice
- Participa la audituri de secunda parte la furnizori
- Mentine legutura cu furnizorii de materii prime
- Participa la evaluarea organoleptica a produselor receptionate (alcool etilic, arome, coloranti etc)
- Estimeaza si aproba comenzile de materii prime pentru fabricarea bauturilor alcoolice
Responsabilitati tehnice
1. Raspunde de modul de furnizare a utilitatilor la parametri normali de exploatare
2. Verifica si aproba efectuarea planului de mentenanta stabilit si coordoneaza si verifica atat reparatiile ce sunt efectuate de echipa ce o conduce precum si reparatiile facute cu terti.
3. Permanent trebuie sa controleze respectarea procedurilor de intretinere si a actiunilor preventive de mentenanta aplicate in cadrul unitatii.
4. Ia masuri pentru preintampinarea eventualelor intreruperi sau avarii.
5. In cazul intreruperilor trebuie sa ia de urgenta masuri pentru repararea echipamentului si limitarea pe cat posibil a duratei de oprire a acestuia coordonand si directionand personalul din subordine in functie de natura defectiunilor. Verifica calitatea tuturor reparatiilor efectuate.
6. Coordoneaza si organizeaza modul cum se realizeaza reparatiile prin intretinere preventiva, cum se executa lubrifierea, care este stocul pieselor de schimb, cum se fac reviziile tehnice, care este nivelul de pregatire si calitatea interventiilor realizate;
7. Elaboreaza si gestioneaza specificatiile tehnice de produs si a caietelor de sarcini pentru retaileri
8. Elaboreaza normele de consum de materii prime, material, precum si de manopera necesare realizarii produselor
9. Studiaza si propune perfectionarea si retehnologizarea proceselor de fabricatie
10. Elaboreaza instructiunile de utilizare ale produselor si este responsabil de etichetarea produselor in conformitate cu normele europene
Cerinte:
• Experienta intr-o pozitie similara
• Elaborare ( in trecut) de retete ptr produse alimentare- constituie un avantaj.
•Studii superioare de preferat industrie alimentara
•Cunostinte de operare PC (MS Office, email)
•Abilitati analitice, organizatorice, atentie la detalii