Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Responsabilitati:
- coordonarea si urmarirea intregului proces tehnologic
- efectueaza experiente in vederea imbunatatirii retetelor deja existente sau pentru a gasi inlocuitori mai buni pentru condimentele folosite;
- face propuneri pentru crearea de produse noi si participa activ la proces;
- elaboreaza si actualizeaza continuu specificatiile materiilor prime si produselor finite in conformitate cu retetele folosite, cu consultarea departamentelor implicate;
- realizarea la termen si in conditii de calitate si eficienta a planului de productie primit;
- repartizarea si organizarea planului de productie pe echipe, oameni respectiv pe utilaje
- organizarea desfasurarii in bune conditii a procesului de productie
- instruirea personalului din subordine, avand ca rezultat desfasurarea intregii activitati in conditii igienico - sanitare prevazute de legislatia actuala;
- incadrarea in consumurile normate de materii prime si auxiliare folosite in procesul de productie si luarea de masuri privind reducerea pierderilor de materiale, energie, timp de munca;
- initierea de masuri pentru imbunatatirea continua a conditiilor de munca si eliminarea factorilor nocivi;
- verifica modul de functionare a masinilor de inchis inainte de inceperea lucrului si pe toata perioada de functionare a masinilor;
- monitorizeaza fluxul de productie in vederea imbunatatirii metodelor de lucru si indeplinirii programului de monitorizare produse.
- propune solutii de optimizare al proceselor monitorizate ;
Cerinte
- Absolvent studii superioare de specialitate (tehnologie alimentara /biochimie)
- Experienta in domeniul industriei alimentare de minim 2 ani (retete semipreparate carne /legume)
- Experienta in cercetare /dezvoltare produs – constituie avantaj.
- Experienta in coordonarea unei echipe
- Adaptabil la schimbare
- Persoana responsabila si independenta, orientata catre rezultate