Inginer tehnolog productie industria alimentara

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

RESPONSABILITATI: 

  • Efectuează  recepţia şi planifică producţia, în conformitate cu comenzile şi stocurile din depozit, respectând normele şi procedurile companiei;
  • Efectuează analize pe întreg fluxul tehnologic, recepţia cantitativă si calitativă a materiei prime (analize fizico – chimice, organoleptice), analize produselor semifabricate ( fizico chimice si microbiologice, organoleptice) si analize produselor finite (fizico chimice si microbiologice – dupa caz si organoleptice);
  • Standardizează materia primă conform reţetelor pe fiecare sortiment/produs. 
  • Efectueaza verificarea tuturor parametrilor tehnologici pe tot fluxul de productie, a analizelor pe flux;
  • Monitorizează toţi parametrii tehnologici pe întreg fluxul de productie;
  • Aplică măsuri corective dacă se impun;
  • Efectuează analiza  indicatorilor, tabelelor, graficelor, programelor de producție sau a altor rapoarte și formulare pentru a determina necesarul de producție și pentru a evalua estimările de producție;
  • Raspunde de intregul flux tehnologic (recepţia cantitativă a laptelui, aducerea materiilor prime la parametrii standardizaţi, pasteurizare, sterilizare, insămânţare, fermentare, maturare, dozare);
  • Verifică respectarea temperaturii şi a timpilor optimi pentru procesele de normalizare si pasteurizare;
  • Coordonează şi verifică operaţiile de igienizare aferente instalatiei de productie;
  • Întocmeşte  zilnice raportul de productie;
  • Aplică prevederile procedurilor sistemului ISO, HACCP, FSSC şi completează corect şi la timp formulerele din aria de activitate.
  • Se ocupă de evaluarea performanței pentru personalul din subordine.
  • Deleagă sarcini personalului de lucru din subordine și se asigură că au fost îndeplinite conform standardelor impuse, monitorizează buna funcţionare a utilajelor;
  • Face instructajul angajaţilor din subordine cu privire la procedurile si procesele de lucru, fisa postului, regulamentul intern si orice alte norme si instructiuni emise de conducerea companiei;
  • Colaborează cu departamentele de Calitate, Contabilitate, Vanzări etc.

Cerinte: 

  • Studii superioare de specialitate - absolvent al Facultatii de Industrie Alimentara
  • Minim 2 ani experienta intr-un post similar in industria produselor lactate  sau daca a lucrat in laborator de microbiologie in acelasi domeniu, constituie un avantaj
  • Abilitati de comunicare, lucru in echipa si organizare.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la LACTATE BRAILA pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la LACTATE BRAILA pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are LACTATE BRAILA locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?