Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
RESPONSABILITATI:
- Efectuează recepţia şi planifică producţia, în conformitate cu comenzile şi stocurile din depozit, respectând normele şi procedurile companiei;
- Efectuează analize pe întreg fluxul tehnologic, recepţia cantitativă si calitativă a materiei prime (analize fizico – chimice, organoleptice), analize produselor semifabricate ( fizico chimice si microbiologice, organoleptice) si analize produselor finite (fizico chimice si microbiologice – dupa caz si organoleptice);
- Standardizează materia primă conform reţetelor pe fiecare sortiment/produs.
- Efectueaza verificarea tuturor parametrilor tehnologici pe tot fluxul de productie, a analizelor pe flux;
- Monitorizează toţi parametrii tehnologici pe întreg fluxul de productie;
- Aplică măsuri corective dacă se impun;
- Efectuează analiza indicatorilor, tabelelor, graficelor, programelor de producție sau a altor rapoarte și formulare pentru a determina necesarul de producție și pentru a evalua estimările de producție;
- Raspunde de intregul flux tehnologic (recepţia cantitativă a laptelui, aducerea materiilor prime la parametrii standardizaţi, pasteurizare, sterilizare, insămânţare, fermentare, maturare, dozare);
- Verifică respectarea temperaturii şi a timpilor optimi pentru procesele de normalizare si pasteurizare;
- Coordonează şi verifică operaţiile de igienizare aferente instalatiei de productie;
- Întocmeşte zilnice raportul de productie;
- Aplică prevederile procedurilor sistemului ISO, HACCP, FSSC şi completează corect şi la timp formulerele din aria de activitate.
- Se ocupă de evaluarea performanței pentru personalul din subordine.
- Deleagă sarcini personalului de lucru din subordine și se asigură că au fost îndeplinite conform standardelor impuse, monitorizează buna funcţionare a utilajelor;
- Face instructajul angajaţilor din subordine cu privire la procedurile si procesele de lucru, fisa postului, regulamentul intern si orice alte norme si instructiuni emise de conducerea companiei;
- Colaborează cu departamentele de Calitate, Contabilitate, Vanzări etc.
Cerinte:
- Studii superioare de specialitate - absolvent al Facultatii de Industrie Alimentara
- Minim 2 ani experienta intr-un post similar in industria produselor lactate sau daca a lucrat in laborator de microbiologie in acelasi domeniu, constituie un avantaj
- Abilitati de comunicare, lucru in echipa si organizare.