SERVICIUL DEZVOLTARE INVESTIȚII
Număr posturi: 1
Specializare: inginerie civilă, specializarea inginerie urbană și dezvoltare regională
Funcția: consilier, clasa I, grad profesional asistent.
CERINȚE:
- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești, domeniul ”inginerie civilă”, specializarea ”inginerie urbană și dezvoltare regională”;
- minim 1 an experiență.
CONCURS:
Proba scrisă va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Tulcea în data de 14 septembrie, ora 10:00.
Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 30 august.
Detalii complete (tematică și bibliografie, atribuții prevăzute în fișa postului și condiții specifice), pe site-ul Primăriei Tulcea, butonul "Cariere" sau în secțiunea ”Monitorul oficial local/ Alte documente/ Concursuri și rezultate”.
DESPRE NOI:
Ai ocazia de a face parte dintr-o echipa ambițioasă, ce și-a propus să valorifice potențialul orașului. Vrem să modernizăm administrația împreună cu tine!
Construim o echipă dedicată problemelor tulcenilor, care să dezvolte municipiul prin profesionalism și performanță!
Câteva din obiectivele noastre de primă necesitate, prevăzute în bugetul anual:
- Infrastructură: reabilitare sistem rutier, realizare rețea canalizare pluvială, modernizare rețea distribuție apă potabilă și canalizare menajeră, realizare cablaj metropolitan, modernizare rețea iluminat public etc
- Urbanism: realizare PUG, realizare PUZ pentru zona istorică protejată, conscursuri de soluții pentru 3 obiective recreativ-culturale.
- Lucrări edilitare în derulare: desființare garaje, realizare de parcări rezidențiale și pentru turiștii care vizitează Delta Dunării.
- Alte obiective: valorificarea potențialului turistic, punerea în valoare a multiculturalismului etnic, un sistem complet de protecție socială, învățământ modern etc.
DESPRE ORAȘ:
Orașul Tulcea este cunoscut ca principala poartă de intrare în Delta Dunării, una din cele mai vechi așezări de pe teritoriul României, al doilea oraș ca importantă în Dobrogea, cu o populație de aproximativde locuitori.
Populația este multietnică, alături de români, locuiesc: ruși-lipoveni, turci, tătari, greci, aromâni etc. Recent, acestora li s-au adăugat numeroși cetățeni străini, a căror activitate este strâns legată de Șantierul Naval. Aceștia lucrează ca muncitori, ingineri sau proiectanți și au venit, în principal, din Italia și Vietnam.
Din punct de vedere cultural, se disting festivalurile:
Pelicam - Festival de film pe probleme de mediu
Rowmania – Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, patronat de Ivan Patzaichin
Tragos – festival internațional de Teatru
Dichis’n’Blues – festival internațional de blues
Dobrojazz – festival internațional de ethno-jazz
Peștișorul de Aur - festival internațional de folclor
Orașul are tradiție în domeniul artelor plastice și o mică comunitate activă de artiști.