Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Candidatul ideal:
-Studii superioare dе inginerie alimentara, medicina veterinara sau domenii conexe;
-Cunoaste legislatia in vigoare privind calitatea produselor, igiena si siguranta alimentului;
-Limba engleza nivel mediu;
-Limba germana constituie un avantaj;
-Permis categoria B;
-Lucru in echipa
Responsabilitati:
Controlul calitatii produsеlor
Efеctuеаzа verificаri аlе cаlitаtii produselor la rеcеptiе (legume si fructе, cаrnе proaspаta, аltе produsе-dupa caz);
Stаbilеste scoterеа dе la comisionаre/ urgеntаre comisionare еtc а produselor, in functie de problemele constatate;
Achizitioneaza din magazine si efectueaza verificari senzoriale ale produselor stabilite conform programelor de monitorizare si solicitarilor superiorului;
Verifica produsele la care se primesc reclamatii;
Intocmeste rapoarte periodice privind rezultatele verificarilor efectuate si le comunica superiorului ierarhic;
Managementul Sigurantei alimentului
Evalueaza depozitul din punct de vedere al conformitatii cu cerintele legale si procedurile proprii privind igiena si siguranta alimentara;
Intocmeste Raportul de audit, stabileste neconformitatile si le comunica personalului auditat si superiorului ierarhic;
Ofera suport sefilor departamentelor auditate din cadrul depozitului la stabilirea corectiilor si masurile corective pentru neconformitatile constatate;
Verifica implementarea corectiilor/actiunilor corective pentru neconformitatile constatate in cadrul auditului anterior;
Propune masuri de imbunatatire a activitatii operationale din depozit cu impact asupra sigurantei alimentului;
Instruieste personalul din depozit conform Planului anual de instruiri si ori de cate ori considera necesar;
Intocmeste rapoarte periodice privind rezultatele obtinute in cadrul controalelor efectuate si le comunica superiorului ierarhic;
Participa activ la actualizarea documentatiei necesara pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului de siguranta alimentului din cadrul depozitului;
Ofera asistenta in stabilirea substantelor de igienizare folosite in cadrul depozitului;
Contribuie la realizarea obiectivelor in domeniul sigurantei alimentelor stabilite de catre management;
Beneficii:
Posibilitati de invatare si dezvoltare in cadul companiei
Asigurare medicala privata
Transport asigurat
Laptop
Telefon