Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
CERINȚE:
- Studii superioare de inginerie alimentara, medicina veterinara sau domenii conexe;
- Cunoaste legislatia in vigoare privind calitatea produselor, igiena si siguranta alimentului;
- Limba engleza nivel mediu;
- Limba germana constituie un avantaj;
- Permis categoria B;
- Lucru in echipa.
RESPONSABILITĂȚi:
- Controlul calitatii produselor
- Efectueaza verificari ale calitatii produselor la receptie (legume si fructe, carne proaspata, alte produse-dupa caz);
- Stabileste scoterea de la comisionare/ urgentare comisionare etc a produselor, in functie de problemele constatate;
- Achizitioneaza din magazine si efectueaza verificari senzoriale ale produselor stabilite conform programelor de monitorizare si solicitarilor superiorului;
- Verifica produsele la care se primesc reclamatii;
- Intocmeste rapoarte periodice privind rezultatele verificarilor efectuate si le comunica superiorului ierarhic;
- Managementul Sigurantei alimentului
- Evalueaza depozitul din punct de vedere al conformitatii cu cerintele legale si procedurile proprii privind igiena si siguranta alimentara;
- Intocmeste Raportul de audit, stabileste neconformitatile si le comunica personalului auditat si superiorului ierarhic;
- Ofera suport sefilor departamentelor auditate din cadrul depozitului la stabilirea corectiilor si masurile corective pentru neconformitatile constatate;
- Verifica implementarea corectiilor/actiunilor corective pentru neconformitatile constatate in cadrul auditului anterior;
- Propune masuri de imbunatatire a activitatii operationale din depozit cu impact asupra sigurantei alimentului;
- Instruieste personalul din depozit conform Planului anual de instruiri si ori de cate ori considera necesar;
- Intocmeste rapoarte periodice privind rezultatele obtinute in cadrul controalelor efectuate si le comunica superiorului ierarhic;
- Participa activ la actualizarea documentatiei necesara pentru mentinerea si imbunatatirea sistemului de siguranta alimentului din cadrul depozitului;
- Ofera asistenta in stabilirea substantelor de igienizare folosite in cadrul depozitului;
- Contribuie la realizarea obiectivelor in domeniul sigurantei alimentelor stabilite de catre management;
BENEFICII:
- Posibilitati de invatare si dezvoltare in cadrul companie
- Asigurare medicala privata
- Laptop
- Telefon
Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web - "Politica de confidentialitate".