Integration Leader IRC171667

Descriere:

Clienții noștri sunt Tier 1 și OEM din Europa și SUA, iar dezvoltarea este orientată către soluții auto care vor fi implementate în cele mai noi mașini. Proiectul este considerat excelență tehnică și acordăm o atenție deosebită motivației pentru provocări tehnice a membrilor echipei noastre, precum și compensații excelente.

În cadrul proiectului nostru, construim o arhitectură computer-in-the-car - cheie pentru a permite inovarea în domenii precum conectivitatea avansată, învățarea automată și conducerea autonomă.

Un proiect provocator pentru a configura infrastructura de la zero pentru soluții auto pentru vânzătorii de mașini europeni.

Cunoștințele și creativitatea sunt binevenite.

Candidatul va lucra împreună cu clientul Automotive și cu echipele hardware-in-the-loop pentru a proiecta, dezvolta, construi și întreține instalațiile în colaborare cu echipele de sisteme de cercetare și dezvoltare și de domeniu. Sarcina cuprinde atât proiectarea electronică, cât și dezvoltarea modelului de instalație/mediu.

Modul de lucru va fi stabilit în colaborare cu Product owners și Test/rig PM conform restanțelor echipelor. Resursele vor fi responsabile pentru Building Complete Electrical HIL și alte configurații HIL mai mici (domeniul HIL) pentru a sprijini testarea actuală SW pentru furnizorii de automobile și software, adică integrarea modulelor de control și a componentelor mecatronice (reale/simulate). Testarea configurației complete HIL și a altor configurații HIL mai mici (domeniul HIL) pentru a asigura funcționarea corectă, adică conectivitate, nivelul corect de parametri electrici, curenți, tensiuni etc.

Menținerea și dezvoltarea configurației instalației, adică depanarea și rezolvarea problemelor (HW/SW), integrarea de noi funcții/funcții, upgrade HW etc. Sprijinirea testerilor prin operarea platformei sau propunerea de soluții pentru îmbunătățirea și dezvoltarea cazurilor de testare, printre altele lucruri. Lucrul cu cerințe prealabile vagi (nedefinite clar sau uneori nedocumentate), care pot include comunicarea și colaborarea cu alte părți interesate pentru a înțelege și a sprijini definirea cerințelor.

Cerințe:

 • În prezent, ținta este integrarea și testarea următoarei generații de sisteme software încorporate către noile generații de furnizori de automobile și mașinile acestora. Pentru a sprijini actualizările viitoare ale platformei, este acum nevoia de a adăuga echipe pentru a consolida efortul de dezvoltare pentru a accelera integrarea și a crește calitatea software-ului.
 • Planifică să înființeze o echipă mare de peste 40 FTE pentru a dezvolta și a furniza ciclu complet de la capăt la capăt al cadrului de testare integrată între ECU-uri și componente pe diferite straturi arhitecturale auto
 • Mai puține practici și infrastructură DevOps Multă experiență în lucrul la Big Pipelines Technology Stack:
 • Managementul configurației
 • Release Management – ​​Gestionarea build-urilor
 • Crearea manifestului (crearea manifestului de bază SW)
 • V-model Experiență de lucru în conducte mari în cadrul marilor întreprinderi de automobile
 • ASPICE (managementul proceselor)

Responsabilitatile locului de munca:

 • lider de integrare cu experiență SW și CM încorporate. Abilități extinse de conducere și organizare
 • lider de integrare cu experiență SW și CM încorporată pentru întreținere și lansări OTA după J1.
 • Abilități extinse de conducere și organizare
 • Candidatul va lucra împreună cu echipa de integrare CSEI și cu Release Candidate PM pentru a conduce sincronizarea tuturor livrărilor de software care rulează în R&D, pe baza planului scenariului de integrare. Mai puține practici și infrastructură DevOps Multă experiență în funcționarea conductelor mari

Ce oferim

Proiecte interesante: Cu clienți din toate industriile și sectoarele, oferim o oportunitate de a lucra la produse care definesc piața folosind cele mai noi tehnologii.

Mediu de colaborare: vă puteți extinde abilitățile colaborând cu o echipă diversă de oameni foarte talentați într-un mediu deschis, relaxat - sau chiar în străinătate, într-unul dintre centrele noastre globale sau facilitățile clienților!

Echilibrul dintre viața profesională și viața privată: GlobalLogic acordă prioritate echilibrului dintre viața profesională și viața privată, motiv pentru care oferim programe de lucru flexibile.

Dezvoltare profesională: dezvoltăm căi potrivite talentelor dumneavoastră individuale prin schimburi internaționale de cunoștințe și oportunități de certificare profesională.

Beneficii excelente:Oferim angajaților noștri îngrijiri medicale private, carduri pentru facilități sportive, asigurare de viață de grup, asigurare de călătorie, pachet de relocare, subvenții alimentare și activități culturale.

Avantajele distractive: Vrem să vă simțiți confortabil în munca dvs., motiv pentru care creăm un mediu de lucru bun, cu zone de relaxare, găzduim activități sociale și de teambuilding și alimentăm bucătăria noastră cu ceaiuri și cafele delicioase!

Despre GlobalLogicGlobalLogic este lider în inginerie digitală. Ajutăm mărcile din întreaga lume să proiecteze și să construiască produse, platforme și experiențe digitale inovatoare pentru lumea modernă. Prin integrarea experienței de proiectare, a ingineriei complexe și a expertizei în date, ne ajutăm clienții să-și imagineze ce este posibil și să accelerăm tranziția lor în afacerile digitale de mâine. Cu sediul central în Silicon Valley, GlobalLogic operează studiouri de proiectare și centre de inginerie în întreaga lume, extinzându-și expertiza profundă către clienții din industria auto, comunicații, servicii financiare, sănătate și științe ale vieții, producție, media și divertisment, semiconductori și industriile tehnologice. GlobalLogic este o companie din grupul Hitachi care operează sub Hitachi, Ltd. (TSE:

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la GlobalLogic pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la GlobalLogic pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are GlobalLogic locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?