Internship Program – Smart Software Development 2023

Despre noi


Suntem Siemens, o colecție de minți extraordinare care fac cu toții viitorul. Ai putea fi unul dintre noi!


Siemens este o putere tehnologică globală care deține soluții inovatoare în domeniile electrificării, automatizării și digitalizării.


Software-ul și cercetarea și dezvoltarea joacă un rol important la Siemens. Siemens din Brasov, Cluj-Napoca si Bucuresti este centrul de competenta pentru cercetare, dezvoltare software, IT si inginerie, ceea ce face din companie un lider major in tehnologii IT verticale.


Alăturați-vă echipei noastre și obțineți oportunitatea de a colabora cu ingineri și programatori experimentați folosind cea mai recentă tehnologie inovatoare!


Dezvoltați-vă cu energie


Căutăm oameni care doresc să dezvolte software și să se dezvolte cu energie! Crezi că acesta ești tu?


Ca parte a echipei noastre Digital Grid, vă vom ajuta să construiți baza dezvoltării dumneavoastră profesionale și personale.


În timpul călătoriei de trei luni cu noi, veți avea șansa de a vedea cum funcționează digitalizarea în lumea rețelelor electrice.


Programul nostru vă oferă începutul ideal în cariera dumneavoastră și oportunitatea de a rămâne în echipa noastră în cercetare și dezvoltare Siemens România.


Provocare program de stagiu


Trei luni. Două posibilități. O experiență intensă și provocatoare.


 • Programul este un ghid intensiv de trei luni pentru dezvoltarea software-ului folosind Java, C/C++, Qt, Kafka, Kubernetes, Docker, PL-SQL, GIT/GIT Lab și altele.
 • Oferă oportunitate de angajare imediată sau o nouă iterație în acest program.
 • Veți avea posibilitatea de a vă dovedi abilitățile și capacitatea de a învăța și de a vă adapta.
 • Vei beneficia de un program flexibil.
 • Un mentor personal vă va ghida pe parcursul programului, ajutându-vă să vă atingeți obiectivele, promovându-vă în același timp dezvoltarea și ajutându-vă în planificarea carierei.
 • Vei primi o bursă.
Iată ce este nevoie pentru a ni se alătura:


 • Studiați sau ați obținut recent o diplomă de licență sau master în Informatică sau Inginerie și aveți o pasiune reală pentru tehnologie și dorința de a vă consolida abilitățile.
 • Sunteți motivat și orientat către rezultate, fiind flexibil în ceea ce privește proiectele la care ați putea lucra, aveți abilități sociale excelente și încredere în comunicarea la toate nivelurile.
 • O anumită experiență sau cunoștințe de bază în C, C#, Java Script sau limbaj de scripting vor fi un avantaj, dar nu este o cerință.
 • Dorința de a învăța independent și de la cei din jurul tău.
 • Cunoașterea limbii engleze.
Ce altceva ar trebui să știi


Suntem încântați să aflăm că doriți să ni se alăture aici, la Siemens. Oamenii noștri le place aici și vrem că tu să faci parte din ajutându-ne să realizăm ceea ce contează. Așteptăm cu nerăbdare să primim cererea dvs. online.


Suntem un angajator cu șanse egale și prețuim diversitatea în compania noastră. Nu facem discriminări pe criterii de rasă, religie, culoare, origine națională, sex, gen, expresie de gen, orientare sexuală, vârstă, stare civilă, statut de veteran sau statut de handicap. Ne vom asigura că persoanelor cu dizabilități li se oferă acomodare rezonabilă pentru a participa la cererea de angajare sau la procesul de interviu, pentru a îndeplini funcții esențiale ale locului de muncă și pentru a primi alte beneficii și privilegii de angajare. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita cazare.


Organizare: Advanta


Firma: Siemens SRL


Nivel de experiență: student (nu a absolvit încă)


Full / Part time: Part-time


Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Siemens pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Siemens pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Siemens locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?