Java Developer

624523BR


Introducere


În acest rol, veți lucra într-unul dintre Centrele noastre de inovare pentru clienți IBM Consulting (centre de livrare), unde oferim expertiză tehnică și industrială profundă unei game largi de clienți din sectorul public și privat din întreaga lume. Centrele noastre de livrare oferă clienților noștri competențe și expertiză tehnică la nivel local pentru a stimula inovarea și adoptarea de noi tehnologii.


O carieră în IBM Consulting îmbrățișează relații pe termen lung și colaborare strânsă cu clienții din întreaga lume.


Veți lucra cu vizionari din mai multe industrii pentru a îmbunătăți călătoria hibridă în cloud și AI pentru cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Capacitatea dumneavoastră de a accelera impactul și de a face schimbări semnificative pentru clienții dumneavoastră este activată de ecosistemul nostru de parteneri strategici și de platformele noastre tehnologice robuste din portofoliul IBM; inclusiv IBM Software și Red Hat.


Curiozitatea și căutarea constantă a cunoștințelor servesc drept fundament pentru succesul în IBM Consulting. În rolul dvs., veți fi încurajat să contestați norma, să investigați idei în afara rolului dvs. și să veniți cu soluții creative care să aibă un impact inovator pentru o rețea largă de clienți. Cultura noastră de evoluție și empatie se concentrează pe creșterea carierei pe termen lung și oportunitățile de dezvoltare într-un mediu care îmbrățișează abilitățile și experiența dumneavoastră unică.


Rolul și responsabilitățile dvs


În calitate de dezvoltator de software, veți participa la multe aspecte ale ciclului de viață al dezvoltării software, cum ar fi proiectarea, implementarea codului, testarea și asistența. Veți crea un software care permite călătoriile clienților dvs. în cloud hibrid și AI.


Veți avea ocazia să lucrați cu cele mai noi tehnologii, asigurându-vă că aplicațiile livrate sunt performante, foarte disponibile, receptive și ușor de întreținut.


Responsabilitățile tale principale includ


 • Analizați, validați și propuneți îmbunătățiri ale defecțiunilor existente, cu sprijinul arhitectului și liderului tehnic.
 • Implicarea în fiecare pas al procesului, de la proiectare, dezvoltare, testarea modificărilor versiunii și depanarea acolo unde este necesar, oferind un serviciu excelent pentru clienți.
 • Conduceți discuții cheie cu părțile interesate și analizați peisajul actual pentru oportunități de a opera și de a codifica soluții creative.


Experienta tehnica si profesionala necesara


 • Limbajul de programare: JAVA
 • Server web: Apache Webserver
 • Servere de aplicații: Payara (v4) / Quarkus
 • Baza de date: Oracle 19, Flyway
 • Mediu de programare: Maven, REST, Jenkins, JUnit, Confluence, Selenium, Kubernetes, Docker,


Expertiza tehnica si profesionala de preferat


 • Experiență în Amazon Web Services (AWS) și Fargate
 • Cloud: Openshift (v3.11)
 • Experiență cu componente web (cadru utilizat: Polymer 3)


Despre Business Unit


IBM Consulting este afacerea IBM de consultanță și servicii profesionale la nivel mondial, cu capacități de lider pe piață în transformarea afacerilor și a tehnologiei. Cu o expertiză profundă în multe industrii, oferim servicii de strategie, experiență, tehnologie și operațiuni multora dintre cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Oamenii noștri se concentrează pe accelerarea afacerilor clienților noștri prin puterea colaborării. Credem în puterea tehnologiei utilizate în mod responsabil pentru a ajuta oamenii, partenerii și planeta.


Viața ta @ IBM


Într-o lume în care tehnologia nu stă niciodată pe loc, înțelegem că, devotamentul față de succesul clienților noștri, inovația care contează și încrederea și responsabilitatea personală în toate relațiile noastre, trăiesc în ceea ce facem ca membri IBM, în timp ce ne străduim să fim catalizatorul care face ca lumea funcționează mai bine.


A fi un IBMer înseamnă că vei putea să înveți și să te dezvolți pe tine însuți și pe cariera ta, vei fi încurajat să fii curajos și să experimentezi în fiecare zi, totul în același timp având încredere și sprijin continuu într-un mediu în care toată lumea poate prospera indiferent de mediul personal sau profesional. .


Comercianții noștri IBM sunt orientați spre creștere, rămân mereu curioși, deschiși către feedback și învață noi informații și abilități pentru a se transforma în mod constant pe ei înșiși și pe compania noastră. Ei au încredere că vor oferi feedback continuu pentru a ajuta alți membri IBM să se dezvolte, precum și să colaboreze cu colegii, ținând cont de o abordare axată pe echipă pentru a include perspective diferite pentru a obține rezultate excepționale pentru clienții noștri. Curajul pe care oamenii noștri IBM îl au de a lua zilnic decizii critice este esențial pentru ca IBM să devină catalizatorul progresului, îmbrățișând mereu provocările cu resursele pe care le au la îndemână, o atitudine de lucru și luptă mereu pentru o abordare axată pe rezultate în tot ceea ce fac.


Ești pregătit să fii IBMer?


Acest loc de muncă necesită să furnizați statutul de vaccinare împotriva COVID-19 cu documente justificative, acolo unde este permis legal.


Despre IBM


Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.


Declarație de locație


IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.


Fiind Tu @ IBM


IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?