JavaScript Developer

612809BR


Introducere


În acest rol, veți lucra în Centrul nostru de inovare pentru clienți IBM (CIC), unde oferim expertiză tehnică și industrială profundă unei game largi de clienți din sectorul public și privat din întreaga lume. Aceste centre oferă clienților noștri competențe și expertiză tehnică la nivel local pentru a stimula inovația și adoptarea de noi tehnologii.


O carieră în IBM Consulting îmbrățișează relații pe termen lung și colaborare strânsă cu clienții din întreaga lume.


Veți lucra cu vizionari din mai multe industrii pentru a îmbunătăți călătoria hibridă în cloud și AI pentru cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Capacitatea dumneavoastră de a accelera impactul și de a face schimbări semnificative pentru clienții dumneavoastră este activată de ecosistemul nostru de parteneri strategici și de platformele noastre tehnologice robuste din portofoliul IBM; inclusiv IBM Software și Red Hat.


Curiozitatea și căutarea constantă a cunoștințelor servesc drept fundament pentru succesul în IBM Consulting. În rolul dvs., veți fi încurajat să contestați norma, să investigați idei în afara rolului dvs. și să veniți cu soluții creative care să aibă un impact inovator pentru o rețea largă de clienți. Cultura noastră de evoluție și empatie se concentrează pe creșterea carierei pe termen lung și oportunitățile de dezvoltare într-un mediu care îmbrățișează abilitățile și experiența dumneavoastră unică.


Rolul și responsabilitățile dvs


 • Creați și actualizați HTML/CSS/Javascript, pe baza specificațiilor comerciale (wireframes) sau raportarea erorilor; Colaborați cu designeri grafici și de instruire


 • Traduceți modelele și ghidurile de stil furnizate de echipa de proiectare în interfețe funcționale de utilizator, asigurând compatibilitatea și performanța între browsere
 • Asigurați calitatea designului și experienței utilizatorului pe tot parcursul procesului de dezvoltare până la lansare

 • Creați aplicații software urmând standarde de codare, construiți teste unitare adecvate, teste de integrare și scripturi de implementare
 • Implicați-vă cu diverși factori interesați de proiect și împărtășiți constatările și rezultatele cercetării/dezvoltării.

Citiți mai multe despre IBM iX https://www-935.ibm.com/services/ibmix/


Experienta tehnica si profesionala necesara


 • Cu experiență în JavaScript; Bune cunoștințe ES6/ES7, experiență relevantă HTML5/CSS3
 • Experiență cu cel puțin unul dintre: Angular, React, Vue, NodeJs/Express, GraphQL
 • Înțelegerea designului și utilizării bazei de date SQL/NoSql
 • Cunoașterea unei biblioteci de testare: Mocha/Jasmine/Chai sau similar
 • Bună înțelegere a strategiilor DevOps, bună cunoaștere a limbii engleze și române


Expertiza tehnica si profesionala de preferat


 • Cloud – AWS/ Azure / IBM Cloud etc; Cunoștințe microservicii
 • Abilități/cunoștințe legate de infrastructură: OpenShift, Heml, Docker
 • Cunoștințe sau practică cu diferite CMS-uri (Adobe Experience Manager, Strapi, Contentful, etc); Experienta in livrarea de proiecte AGILE


Despre Business Unit


IBM Services este o echipă de consultanți de afaceri, strategie și tehnologie care proiectează, construiesc și execută sisteme și servicii de bază care reprezintă coloana vertebrală a economiei mondiale. IBM Services colaborează cu companiile de top din lume din peste 170 de țări pentru a construi afaceri mai inteligente prin reimaginarea și reinventarea prin tehnologie, cu metodologiile sale axate pe rezultate, portofoliul de lider în industrie și expertiza în cercetare și operațiuni de clasă mondială care conduc la inovație bazată pe rezultate și excelență durabilă. .


Viața ta @ IBM


Într-o lume în care tehnologia nu stă niciodată pe loc, înțelegem că, devotamentul față de succesul clienților noștri, inovația care contează și încrederea și responsabilitatea personală în toate relațiile noastre, trăiesc în ceea ce facem ca membri IBM, în timp ce ne străduim să fim catalizatorul care face ca lumea funcționează mai bine.


A fi un IBMer înseamnă că vei putea să înveți și să te dezvolți pe tine însuți și pe cariera ta, vei fi încurajat să fii curajos și să experimentezi în fiecare zi, totul în același timp având încredere și sprijin continuu într-un mediu în care toată lumea poate prospera indiferent de mediul personal sau profesional. .


Comercianții noștri IBM sunt orientați spre creștere, rămân mereu curioși, deschiși către feedback și învață noi informații și abilități pentru a se transforma în mod constant pe ei înșiși și pe compania noastră. Ei au încredere că vor oferi feedback continuu pentru a ajuta alți membri IBM să se dezvolte, precum și să colaboreze cu colegii, ținând cont de o abordare axată pe echipă pentru a include perspective diferite pentru a obține rezultate excepționale pentru clienții noștri. Curajul pe care oamenii noștri IBM îl au de a lua zilnic decizii critice este esențial pentru ca IBM să devină catalizatorul progresului, îmbrățișând mereu provocările cu resursele pe care le au la îndemână, o atitudine de lucru și luptă mereu pentru o abordare axată pe rezultate în tot ceea ce fac.


Ești pregătit să fii IBMer?


Acest loc de muncă necesită să furnizați statutul de vaccinare împotriva COVID-19 cu documente justificative, acolo unde este permis legal.


Despre IBM


Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.


Declarație de locație


IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.


Fiind Tu @ IBM


IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?