Jr. Technical Consultant - SAP C4C

Bine ați venit la ECENTA.

Noi, cei de la ECENTA, nu căutăm doar angajați, ci și membri de echipă pentru familia noastră ECENTA. Căutăm jucători de echipă cu un simț distinct al responsabilității, precum și un simț al comunității. Știm că într-o companie puternică putem realiza multe. La noi veți găsi mai mult decât un loc de muncă – vă oferim o casă profesională cu perspective reale.

Continuăm să creștem și să căutăm noi membri ai echipei care să-și găsească locul la noi. Alăturați-vă nouă în calitate de Consultant Tehnic Jr. – SAP Cloud for Customer și aduceți echipei idei proaspete, multă curiozitate și ambiție.

Ce facem.

Lucrând în echipă, analizăm și dezvoltăm soluții pentru clienții noștri folosind produse SAP pentru a implementa procesele lor corporative. Cu alte cuvinte: iubim și reușim în munca de proiect. De la specificare și conceptualizare, în timpul implementării, până la testare și lansare: ne sprijinim clienții pe tot parcursul ciclului de proiect IT. Nu ne este teamă de provocări. În plus: gândim în afara cutiei pentru a găsi soluții potrivite acolo unde ceilalți văd probleme numai. Ca parte a întregului Grup VASS, ne străduim să oferim clienților noștri soluții în transformarea lor digitală conform motto-ului „complex made simple”. Ca grup, căutăm mereu să creștem și mai mult, cu un accent global.

Ceea ce oferim.

Un loc de muncă care nu are legătură cu niciun loc de muncă convențional de birou – și multă varietate. Și nu este doar o declarație goală. În calitate de consultant SAP la ECENTA, veți lucra în echipe de proiecte internaționale variate, pentru că trebuie să fiți pregătit să călătoriți, deoarece clienții noștri operează în întreaga lume. În același timp, veți beneficia de beneficiile de securitate și de angajare care vin cu o poziție într-o companie mijlocie care face parte din organizația mai mare VASS. Nu numai că îți oferim acoperire medicală acoperire medicală privată la Spitalul Regina Maria, dar te sprijinim și în studii și îți oferim activități distractive alături de colegi chiar și în afara programului de lucru vei beneficia de securitatea și beneficiile angajaților venite cu un post mediu. - firma de dimensiuni.

Cerințe

Și tu?

Gândirea analitică și orientată spre proces este unul dintre marile tale puncte forte? Arată-ne talentul tău și alătură-te ECENTA ca Consultant Tehnic Jr. – SAP C4C!
 • În calitate de membru al echipei ECENTA, veți fi responsabil pentru implementarea și îmbunătățirea soluțiilor IT pentru clienții noștri.
 • Vorbești limba dezvoltatorilor; ați dori să stăpânești meșteșugul codificării și să contribui la succesul proiectelor noastre.
 • Așteptați cu nerăbdare să lucrați într-un mediu internațional – ECENTA vă va prezenta colegilor din întreaga lume.
 • Ați dori să intrați în contact cu clienții și apreciați interacțiunea regulată și sprijinul unei echipe.
 • Este un plus dacă ai experiență în HTML 5 UI sau Java Script.
 • Ai fost introdus în lumea SAP (SAP CX, SAP S/4HANA, SAP ERP și SAP CRM, inclusiv Fiori Applications) ca stagiar sau student activ.
 • Ai fost deja introdus în software-ul de afaceri? Grozav! Dacă nu, atunci nu vă faceți griji. Te vom instrui.
 • Ca parte a echipei ECENTA, vei profita la maximum de dorința ta de a călători și de a experimenta bucuria interacțiunii într-un mediu internațional.
 • Ești încântat că talentul tău analitic îți va fi de folos.
 • Sunteți puțin tocilar pentru că vă place să proiectați soluții specifice pe care vă place să le implementați singur.
 • Ești alimentat de curiozitatea ta. Ați dori să explorați noi căi gândind în afara cutiei.

Cu noi, te poți dezvolta mai departe. Extinde-ne echipa cu know-how-ul și personalitatea ta și devii parte din familia ECENTA!

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la VASS pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la VASS pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are VASS locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?