Junior Electrical Engineer

La Arcadis ne concentrăm pe atragerea, reținerea și dezvoltarea oamenilor care împărtășesc pasiunea și angajamentul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții. În schimb, îți oferim oportunitatea de a-ți transforma lumea și lumea din jurul tău, care ar putea fi prin munca clienților, perfecționându-te, promovând egalitatea și incluziunea sau implicându-te în activități de caritate, pentru a numi doar câteva. Oamenii noștri prețuiesc perspective diferite, le pasă de sustenabilitatea planetei noastre și îndrăznesc să modeleze viitorul.

Una dintre valorile noastre de bază este „oamenii în primul rând”, și susținut de fundația noastră Lovinklaan, investim în tine pe termen lung, pentru a ne asigura că îți atingi întregul potențial. Veți avea ocazia să vă dețineți cariera și să lucrați la proiecte care definesc industria, găsind soluții la provocările reale care fac diferența în viața oamenilor. Ești încurajat să ai o mentalitate de creștere și ți se oferă spațiu pentru a te dezvolta personal și profesional, construind o carieră flexibilă care să funcționeze pentru tine.

Descrierea rolului:

Te vei alătura echipei noastre de proiectare MEP & Mechanical din biroul Arcadis Iași. În acest departament, ne concentrăm atenția pe câteva domenii: instalații de clădiri (HVAC, electrice, sanitare, distribuție apă, securitate la incendiu, detecție incendiu, securitate și CCTV), linii și substații de înaltă tensiune și distribuție, iluminat stradal, și proiectare mecanică.

Pentru instalațiile de clădiri, acoperim toate tipurile de active, de la birouri la universități, școli, clădiri industriale, rezidențiale și comerciale.

Scopul postului este proiectarea diferitelor tipuri de instalații de joasă tensiune (putere, iluminat interior și exterior, împământare, protecție împotriva trăsnetului, comandă și control).

Responsabilități de rol:

în calitate de inginer proiectant electric de joasă tensiune, jobul dvs. constă în:
 • Proiectare instalatii electrice pana la 1 kV (putere si iluminat);
 • Efectuarea calculelor de iluminare folosind diferite programe precum DiaLux;
 • Proiectare instalatii de impamantare si paratrăsnet;
 • Efectuarea studiilor de fezabilitate, proiectare conceptuală și finală;
 • Intocmirea tuturor desenelor necesare fazei specifice a proiectelor (planuri 2D, scheme);
 • Pregătirea modelelor BIM pentru cazul de utilizare specific.

Rolul dvs. va include, dar nu se va limita la:
 • Lucrați cu echipa de proiect pentru a crea toate documentele de proiectare, desenele și calculele: desene de plan, diagrame unice și multi-linii, scheme de protecție și control, desene de secțiune și de detaliu și aplicarea de marcaje pentru desenele construite de proiect;
 • Comunicați și coordonați activitățile de proiect cu liderii de proiect și membrii echipei din alte discipline.

Calificări și experiență:

Obligatoriu:
 • Cel puțin diplomă de licență în inginer electric sau inginer de servicii în construcții;
 • Cunoștințe de proiectare electrică JT, dispozitive de protecție JT;
 • Bune cunoștințe de AutoCAD;
 • Să știe cum să efectueze calcule de bază de calcul al cablurilor, calcul al împământului, calcul al protecției la trăsnet;
 • Cunoștințe bune de limba engleză.

Este bine sa ai:
 • Cunoștințe de software specializat (Revit, ETAP, EPLAN, Amtech, Intelec, etc.);
 • Cunoașterea sistemelor de comandă și control pentru pornirea motoarelor;
 • ANRE certificate IIA;
 • Certificare proiectant sisteme de securitate;

Atribute cheie:
 • Abordare profesională a timpului, costurilor și termenelor limită;
 • O afinitate pentru inginerie electrică și dorinta de a continua să construiască expertiză tehnică;
 • Abilități interpersonale (lucru în echipă, atitudine de susținere, dornici de a învăța, proactivitate).

De ce să devii un arcadian?

Munca noastră cu clienții are un impact direct asupra vieții oamenilor și asupra planetei. Facem mutarea, traiul și apartenența la orașe mai sigure, mai rezistente și mai durabile. Prin parteneriatul cu clienții noștri ca custodii responsabili ai resurselor pământului nostru, putem crea o planetă durabilă.

Continuăm să ne gândim la noi modalități de a avea un impact pozitiv și de a crea experiențe mai bune pentru oameni; Soluțiile digitale și bazate pe date au devenit parte a ADN-ului Arcadis. Lucrând împreună cu clienții și utilizând tehnici precum design thinking, putem ajunge în inima celor mai presante provocări ale clienților noștri și putem lucra împreună pentru a le rezolva.

În calitate de companie globală, ne-am angajat să sprijinim cinci dintre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU pentru a ne asigura că proiectele noastre contribuie la un viitor mai bun și mai durabil pentru toți. Dar nu este doar munca pe care o facem pe proiectele clienților care beneficiază comunitățile și planeta noastră. Ca o afacere globală, ne angajăm să avem un impact pozitiv asupra societății prin sprijinirea comunităților locale în care activăm.

Pentru a ne ajuta să ne protejăm planeta, monitorizăm și măsurăm informațiile non-financiare pentru a informa deciziile de afaceri și pentru a reduce propriul impact asupra mediului, ca parte a angajamentului nostru de a fi zero carbon net ca companie globală până în 2030.

Angajamentul nostru față de egalitate, diversitate, incluziune și Apartenenta

Ne dorim ca tu să poți aduce cel mai bun sine la muncă în fiecare zi, motiv pentru care luăm în serios egalitatea și incluziunea și tragem socoteală pentru acțiunile noastre. Ambiția noastră este să fim un angajator de alegere și să oferim un loc minunat de muncă pentru toți oamenii noștri.

Transformă-ți lumea

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Arcadis pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Arcadis pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Arcadis locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?