Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
RESPONSABILITĂŢI,SARCINI,ATRIBUŢII,ACTIVITĂŢI ALE POSTULUI
- Organizarea tehnologică operativă a fabricii,producţiei;asigurarea continuităţii producţiei,dezvoltarea acestuia;organizarea activităţilor de producţie,coordonarea activităţilor unităţilor de producţie în concordanţă
- Punerea în funcţiune a liniilor de producţie noi şi modificarea liniilor de producţie existente
- Participarea la dezvoltarea proceselor de fabricaţie şi a produselor rezultate
- Asigurarea forţei de muncă şi selectarea acestuia prin asigurarea continuităţii acestuia,precum şi organizarea programului de lucru săptămânal
- Urmărirea continuă a rezultatelor proceselor de producţie şi supravegherea consumurilor de materiale prime şi auxiliare ale procesului de producţie
- Asigurarea condiţiilor de muncă în siguranţă,respectarea prevederilor de securitatea şi sănătăţii muncii respectiv tehnologice
- Colaborarea cu compartimentul tehnic în vederea organizării şi asigurării întreţinerii preventive a maşinilor,utilajelor,instalaţiilor din cadrul liniilor tehnologice
- Verificarea permanentă a utilizării conform destinaţiei a liniilor tehnologice,maşinilor,utilajelor,instalaţiilor
- Participarea la organizarea planului de producţie,luând în considerare necesarul de produs finit respective a disponibilităţilor a materiilor prime şi auxiliare
- Respectarea cerinţelor de calitate şi siguranţa alimentelor în vederea obţinerii produselor corespunzătoare
- Pregătirea şi menţinerea continuă a unităţii de producţie conform cerinţelor autorităţilor şi a controalelor clienţilor,beneficiarilor de produs finit
- Controlul permanent al eficienţei muncii,activităţilor
- Participarea la proiectarea şi realizarea dezvoltărilor şi proceselor innovative
- Participarea cu propuneri la proiectarea bugetelor anuale de dezvoltare şi investiţii
COMPETENŢE,ABILITĂŢI, APTITUDINI NECESARE OCUPĂRII POSTULUI
- Studii superioare în domeniul tehnic,al industriei alimentare
- Vechime de conducere de 3-5 ani în domeniul industriei alimentare( de prelucrare a laptelui)
- Capacitate remarcabilă de comunicare,aptitudine de rezolvare a problemelor şi de organizare
- Dinamicitate,caracter hotărât,personalitate de conducere
- Capacitate de a trata,negocia în limbile maghiară,română,engleză
- Caracter de flexibilitate
- Cunoştinţe de operare calculator(MS OFFICE)
- Carnet de conducere categoria B
SE OFERĂ
- Stabilitate,societate în dezvoltare dinamică
- Posibilităţi largi de dezvoltare a carierei
- Formare profesională şi de conducere continuă
- Loc de muncă cu provocări profesionale,salarizare competitivă
- Sarcini de creare plusvaloare,posibiltăţi de decizii independente