Manager de Proiect / Consultant Fonduri Europene

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

- Persoana responsabila, foarte bine organizata, dinamica si motivata
- Prezinta capacitatea de a lucra cu termene limita si de a gestiona integrat elaborarea unui proiect
- Autodidact, cu o gandire analitica
- Absolvent de studii superioare - de preferat profil economic
- Capacitate de adaptare si invatare foarte ridicata

A se detalia in aplicatie sau in CV, daca e cazul de:
- Experienta in Project Management si/sau scrierea de proiecte cu finantare nerambursabila
- Experienta in gestionarea proiectelor finantate prin Programul Operational Regional, Programul National de Dezvoltare Rurala sau Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” - este de preferat
- Familiarizarea cu aplicatia MySmis2014 - constituie un avantaj
- Permisul de conducere categoria B – constituie un avantaj;

Descrierea jobului

Gestionarea de proiecte de finantare implica:
• Pregatirea documentelor necesare accesarii finantarii nerambursabile;
• Asistenta pe perioada implementarii.

Responsabilitati:
- Consiliaza clientul si partenerii acestuia in vederea emiterii/obtinerii documentelor necesare si intocmirii dosarelor aferente cererilor de finantare;
- Elaboreaza si/sau completeaza documentele necesare contractarii finantarii / raspunde la solicitarile de clarificari emise de organismele intermediare si/sau alte organisme abilitate (studii de fezabilitate, planuri de afaceri, memorii justificative, cereri de finantare, etc).
- Intocmeste si realizeaza corespondenta/comunicarea cu clientii si institutiile finantatoare, pe intreg parcursul evaluarii si contractarii proiectelor;
- Organizeaza si participa la vizite de lucru necesare obtinerii finantarii nerambursabile, la sediile beneficiarilor/ finantatorilor/ alte institutii, atunci cand situatia o impune.
- Asigura managementul proiectelor in vederea obtinerii finantarii
- Intocmeste rapoartele de progres, dosare de achizitii, cererile de plata si/sau rambursare si alte documente specifice.

Beneficii:
- Salariu atractiv si comision de succes; se ofera beneficii suplimentare in functie de gradul de initiativa si de responsabilitate
- Posibilitati de dezvoltare personala
- Lucrul intr-o echipa placuta si competitiva
- Birou climatizat cu dotari complete
- Autoturism
- Laptop si telefon de serviciu;

Descrierea companiei

Compania NETWORKING OFFICE PROJECT SRL ofera servicii de consultanta personalizate si individualizate pentru afaceri si management de proiect. Suntem o echipa tanara si dinamica formata din specialisti in atragerea si gestionarea de fonduri europene.

Website-ul companiei: www.networkingtm.ro

Obiectul activitatii noastre consta in prestarea serviciilor de consultanta in dezvoltarea proiectelor de investitii. Prin identificarea celor mai eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferim un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la cele mai inalte standarde de calitate si competenta. Pe parcursul celor aproape 10 ani de activitate am castigat experienta in diverse domenii cum ar fi: agricultura, energie, productie, servicii, turism, infrastructura de utilitati, transport si in domeniul social. Avem experienta in scrierea si implementarea proiectelor finantate prin: SAPARD, PNDR, POR, POSCCE, FONDUL DE MEDIU, MINIMIS si alte programe de finantare. Serviciile noastre se adreseaza clientilor din toata tara, precum si investitorilor straini carora le facilitam accesul pe piata locala.

In prezent, compania se afla in continua expansiune. Cautam oameni la fel de pasionati si motivati ca si noi, care sunt interesati de dezvoltarea unei cariere de succes in domeniul consultantei privind finantarile nerambursabile precum si de atragere de investitori straini.