Salar net
nespecificat

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Candidatul ideal

Căutăm pentru angajare un agent de vânzări cu posibilitate de dezvoltare pe o poziție de conducere, în domeniul tehnologiilor speciale pentru filiala de la Sibiu a firmei-mamă AUTEC Sondermaschinenbau GmbH cu sediul la Amberg, firmă membră a asociaţiei noastre. Locul de muncă va fi la Sibiu.

Cerințe:

  • experienţă de 2 până la 3 ani pe piaţa muncii
  • deschidere în relaţia cu clienţii
  • perseverenţa, pentru a găsi mereu o cale de comunicare cu viitorii potențiali clienţi
  • înclinaţie spre tehnică este necesară
  • formarea tehnică nu este o cerință, dar prezintă un avantaj

Descrierea jobului

Munca presupune diverse activităţi de vânzare în filiala de la Sibiu. Dumneavoastră veţi fi responsabil de relaţia cu clienţii, menţinând contactul cu aceştia şi căutând chiar clienţi noi. Veţi găsi aceşti potenţiali clienţi în funcţie de domeniile de aplicabilitate ale tehnologiilor produse de ofertant. Veţi studia regulat piaţa maşinăriilor speciale şi a soluţiilor şi veţi întocmi rapoarte pentru conducerea întreprinderii. Pe plan intern veţi coordona procesele de vânzare. Sunteţi responsabil de cifra de afaceri şi de câştigul rezultat din aceasta. Domeniul dvs. de vânzare este întreg teritoriul României, Ungariei şi Macedoniei. Pe lângă limba română, sunt necesare cunoştinţe foarte bune ale limbii engleze.

Toate informaţiile necesare le veţi deprinde în cadrul pregătirii. Dacă veți parcurge această etapă a pregătirii, veţi putea ocupa, pe termen mediu, poziţia de director de vânzări.

Dacă considerați că acest post vi se potrivește și îndepliniți unele dintre cerințe, atunci vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră prin intermediul eJobs sau la adresa de e-mail: -ascuns-a014b4a01">[email protected] Dacă aveți înterbări suplimentare vă rugăm să le adresaţi pe e-mail, consultantului nostru pe România, domnul Miroslav Dzunda ([email protected])

Descrierea companiei

Asociaţia europeană pentru inginierie, productivitate şi automatizări EPA EWIV ((Europäische Wirtschaftliche Interessenvereinigung für Engineering, Produktivität und Automatisierung) cu sediul la Sachsenheim, în Germania, este o asociere de companii din domeniul construcției și ingineriei tehnologiilor speciale.

Director executiv: Peter Eckert Im Burgstall 25 74343 Sachsenheim, Deutschland - www.epa-ewiv.com, [email protected]

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Europäische wirtschaftliche Interessenvereinigung für Engineering, Produktivität und Automatisierung (EPA EWIV) pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Europäische wirtschaftliche Interessenvereinigung für Engineering, Produktivität und Automatisierung (EPA EWIV) pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are Europäische wirtschaftliche Interessenvereinigung für Engineering, Produktivität und Automatisierung (EPA EWIV) locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?