Rolul
Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să gestioneze și să organizeze operațiunile zilnice cu scopul de a avea o echipă motivată, de a crește profitul și de a oferi clienților o experiență de înaltă calitate. Această persoană trebuie să fie pasionată de ospitalitate, să aibă abilități puternice de conducere și să arate atenție la detalii.
Responsabilitati:
- Investeste timp in instruirea, supravegherea si motivarea angajatilor restaurantului
- Stabiliți standarde de funcționare, un ton pozitiv și o etică puternică a muncii, conducând prin exemplu
- Creați și stabiliți un plan țintă pentru angajați
- Coordonează funcționarea restaurantului, asigurându-se că spatele și fața casei funcționează în echipă
- Acordați atenție nevoilor, comentariilor și reclamațiilor clienților
- Realizează periodic performanța financiară, inventarul și evaluarea performanței angajaților
- Asumarea responsabilitatii pentru performanta afacerii si implicarea in implementarea strategiei de marketing a restaurantului
- Asigurați-vă că sunt respectate protocoalele de sănătate și siguranță și veți fi responsabil de interacțiunile cu reprezentantul autorităților
- Cunoștințe Microsoft Office
- Experiență în industria de servicii alimentare și băuturi
- Abilități puternice de comunicare și conducere
- A demonstrat capacitatea de a gestiona costurile operaționale în conformitate cu bugetele
- Organizat și orientat spre detalii
- Cunoștințe de salubritate, sănătate și securitate