Marketing and Sales Representative

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Ce ne dorim:

O persoana Automotivata. Increzatoare, Energica careia sa-i faca placere urmatoarele activitati:
Prospectarea companiilor de constructii care corespund criteriilor relevante
Identificarea persoanelor de decizie din cadrul companiilor tinta
Identificarea nevoilor potentialilor clienti, prezentarea serviciilor IBC Focus
Mentinerea contactului cu potentialii clienti in perioada de proba si asistarea acestora in utilizarea tehnologiei pentru obtinerea rezultatelor propuse
Introducerea si actualizarea datelor in sistemul CRM
O persoana familiarizata cu networkingul prin retele sociale

Descrierea jobului

Daca vanai acea oportunitatea de a te dezvolta personal si de a creste alaturi de o companie inovatoare—Atunci Probabil Ca acesta este cel mai important Job Description pe care l-ai citit vreodata.

Stiai ca Big Data is the New Oil?
Stiai ca 2017 a fost anul in care publicitatea online a depasit-o pe cea de TV?

IBC Focus este o echipa aparte formata din experti in monitorizarea pietei constructiilor si oferirea de solutii marketing digital si sales leads care duc la cresterea afacerilor firmelor din constructii.

IBC Focus foloseste tehnologii software de ultima generatie care utilizate corect garanteaza rezultate clientilor nostri.

Activam de peste 14 ani in piata si suntem lideri incontestabili in domeniu. Printre clientii nostri se numara cele mai cunoscute brand-uri internationale si nationale.

Clientii nostri sunt printre cei mai inteligenti oameni de afaceri din Romania si fiecare discutie de afaceri cu ei poate fi comparata cu o sesiune veritabila de coaching.

Cu cine vei discuta zilnic?
Owneri de business, Directori generali, directori de vanzari si directori de marketing – acestea sunt persoanele cu care vei discuta zilnic si te vor provoca sa te ridici la un nivel inalt care te va propulsa pe cele mai inalte culmi ale lumii marketingului si managementul vanzarilor.

Training-uri si coaching?

Da. Te vom ajuta cu training-uri si sesiuni de coaching dar crede-ne pe cuvant: Discutiile cu clientii sunt la un nivel atat de inalt incat multi consultanti de business ar plati sute de euro doar sa auda ce se intampa la o asemenea sesiune…iar tu nu doar ca ai parte de ele zilnic…dar te ajuta sa faci si comisioane generoase.

Ce oferim:
Salariu generos + comision NEPLAFONAT – ne dorim cele mai bune talente si platim in concordanta
Training extensiv + full suport – luam training-ul foarte in serios si iti vom oferi cele mai performante sisteme incat sa primesti cunostintele si increderea necesara excelentei
Un birou in proximitatea parcului central, proaspat renovat cu cafenea cocheta in care ai la dispozitie ceai, apa alcalina si cafea din partea casei + masa de ping-pong la mansarda:)
Program flexibil si la noi sigur nu esti monitorizat ca in marile companii multinationale – daca iubesti libertatea aici este locul tau.
Colegi tineri si energici cu care sigur te “razboiesti” macar o data pe an in teambuilding contractat cu furnizori profesionisti.

Intrebari frecvente

Este un job de birou sau de teren? – este un job de birou si discutiile cu clientii se desfasoara telefonic si online.

Este un job de call center? NU, nu avem cascute si nici centrala telefonica. In medie timpul de discutii telefonice este de 25% din ziua de munca.

Este adevarat ca ati dezvoltat un fel de “uber” in imobiliare? Da, si el se numeste www.faraagentie.ro
Intrebari frecvente

Descrierea companiei

Pe scurt IBC se da peste cap, citeste un munte mare de ziare si reviste, monitorizeaza o multime de pagini web, are colaboratori in multe parti ale tarii care cauta si gasesc informatii legate de proiectele de investitii din Romania. Apoi se trece la verificarea si filtrarea informatiilor astfel incat clientii nostri sa primeasca informatii puternice legate de cine, ce si unde construieste. Informatiile puternice folosite cu abilitate pot ajuta la cresterea abrupta a vanzarilor clientilor nostri. Detaliat: www.ibcfocus.ro