Mega Image Copou Cinematograf angajeaza personal de executie

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Candidatul ideal:

 • Orientare spre client.
 • Orientare spre rezultate.
 • Capacitate de organizare si prioritizare a sarcinilor.
Studii necesare:
 • Studii medii - Lucrator Comercial Polivalent;
 • Calificare in domeniu - Vanzator mezeluri si panificatie;

Descrierea jobului

Lucrator Comercial Polivalent

 • Raspunde de scanarea produselor cumparate de clienti si incasarea contravalorii acestora in bani, prin carduri electronice sau bonuri valorice.
 • Aprovizioneaza standul de la casa de marcat cu toate produsele necesare, verificand termenul de valabilitate al fiecarui produs.
 • Raspunde de inlocuirea etichetelor de pret in fiecare dimineata si de cate ori este necesar, afisand ordonat si cat mai vizibil.
 • Raspunde permanent de aprovizionarea raioanelor cu produsele pe care le aduce din depozitul magazinului conform proceduri: primul produs intrat primul iesit.
 • Se va asigura ca produsele sa nu fie deteriorate sau cu ambalaj deteriorat,
Vanzator
 • Raspunde de amenajarea spatiului din vitrina/raion alocat prezentarii produselor(mezeluri si panificatie).
 • Raspunde de aprovizionarea rafturilor cu produsele comercializate (mezeluri si panificatie) si de verificarea termenelor de valabilitate a acestora.
 • Raspunde ca in fiecare seara sa pregateasca marfa ce urmeaza a fi comercializata in dimineata urmatoare.

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Aiatunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: [email protected] sau să aplici online pe: www.mega-image.ro
Îţi mulţumim!