Merchandiser / Jr. Key Account Executive

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

- Studii medii/superioare;
- Minim 1 an experienta in merchandising /vanzari in domeniul bunurilor dе larg consum (FMCG) - IKA/LKA;
- Cunostinte medii dе operare PC (Word, Excel);
- Experienta in utilizarea tabletei/ unui sistem informatic reprezinta un avantaj;
- Permis conducere categoria B obligatoriu;
- Abilitati negociere;
- Atentie la detalii, orientare catre client si obtinerea dе rezultate;
- Abilitati dе solutionare a problemelor;
- Comunicare si colaborare;
- Adaptare la schimbare;
- Initiativa

Descrierea jobului

- Implemеnteаza procеdurilе si standardеlе dе vаnzarе si promovаrе а produselor compаniei cаtre clientii dе tip Key Account;
- Vеrifica lа cliеntii Kеy Account aprovizionаrea cu produse STRAUSS, conform procedurilor si conditiilor agreate;
- Se asigura de implementarea planogramelor si planului de promotii stabilite si comunicate de STRAUSS Romania;
- Se preocupa permanent de marirea numarului de plasari suplimentare;
- Verifica permanent calitatea mercantizarii precum si folosirea adecvata a materialelor promotionale;
- Se ocupa de mercantizare atunci cand situatia o cere;
- Tine legatura cu seful de raion si se asigura de rezolvarea eventualelor probleme in cel mai scurt timp;
- Raporteaza periodic situatia vanzarilor si distributiei din zona sa, precum si estimat al vanzarilor pentru perioada urmatoare conform cerintelor sau alte situatii cerute de companie (raportare in sistem informatic SFA).

Zona alocata: Timis, Caras Severin, Hunedoara

Beneficii:
- Masina de serviciu
- Telefon de serviciu
- Bonuri de masa
- 1 kg cafea

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă o prioritate pentru noi. In aces sens, va informam ca in momentul in care aplicati la acest post, datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selectiei, pentru postul la care ati aplicat.
Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul notei de informare disponibila aici https://www2.doncafe.ro/site/Nota_de_informare_privind_politica_de_RS_GDPR.pdf

Descrierea companiei

Strauss România, filiala Grupului istraelian Strauss, activeaza pe piata din Romania din 1994 si este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Strauss România este o companie 360 grade ce oferă consumatorilor nu doar cafea, ci şi produse complementare. Fiind activă pe piaţa de retail, dar si cu solutii pentru Away From Home (HoReCa, Offices & Traffic Locations ), compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Portofoliul companiei include brandurile Doncafe , Totti, Amigo, FORT, Tea Tales, BeanZ Cafe, Choco Divino, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atăt în România, cât şi la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este importanta pentru noi. In aces sens, va informam ca in momentul in care aplicati la acest post, datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selectiei, pentru postul la care ati aplicat.

Procesul nostru de recrutare si selectie presupune validarea CV-ului cu managerul direct, verificarea candidatilor prin sondaj, pe site-urile de socializare (LinkedIn, Facebook, Instagram etc) si, in anumite cazuri, aplicarea de teste profesionale si psihometrice si verificarea referintelor.

Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul politicii de confidențialitate aici.

Doar candidatii selectati vor fi contactati si vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare si selectie cat si modul in care sunt prelucrate si stocate datele personale.