Muncitori in constructii calificati/necalificati

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Candidatul ideal pentru noi trebuie sa fie o persoana dinamica ,munctioare si adaptabila cerentilor din domeniul constructiilor . Calificariile precum cele de dulgher,sudor,lacatus mecanic,fierar betonist etc reprezinta un avantaj.
Experienta in domeniul constructiilor metalice reprezinta din nou un alt avantaj (legare si montare armaturi ,montaj structura metalica ,panouri sandwich,finisaje,termosistem,hidroizolatie membrana bituminoasa/pvc,montaj perete cortina etc) dar in acelasi timp suntem deschisi si oamenilor fara experienta care doresc sa experimenteze domeniul constructilor industriale si de birouri.

Descrierea jobului

Ne marim echipa .Cautam muncitori in constructii calificati sau necalificati cu experienta sau fara.

Dacă te dovedești a fi candidatul ideal, vei lucra în echipele noastre de muncitori pe șantiere importante.
Te vei ocupa de sarcini precum:
-legare si montare armaturi
- montare structură metalică
- montare panouri sandwitch
- montare tablă zincată/ cutată
- izolare acoperișuri cu membrană Sika/ bituminoasă
- turnare betoane și realizare cofraje
-termosistem si tencuiala decorativa
-montaj perete cortina
-montaj fatade ventilate
-tinichigerie(montaj bordaje geamuri,inchideri frontoane,burnale si jgheaburi)
- sudură, vopsitorie și multe altele.

In acealsi timp firma Petrovo-Cherry sustine tineretul si il incurajeaza sa se dezvolte in cadrul unei companii ca a noastra.In functie de experienta,certificari ,calitatea muncii, benefiicile materiale pot fi peste nivelul pietei ,oferind un pachet salarial complect motivant si bonusurii pentru performanta si dedicare.Programul de lucru este de 8 ore.

Descrierea companiei

Suntem o firmă de construcții din Timișoara axată în special pe construcții metalice atât cu scopuri industriale și comerciale cât și rezidențiale. Credem în beneficiile construcțiilor pe structură metalică și de aceea punem străduință în tot ceea ce facem. Fiecare construcție pe structură metalică oferă o nouă viziune despre extindere, dezvoltare și modernizare. Prin realizările noastre dorim să demonstrăm rapiditatea, durabilitatea și siguranța acestora.

Datorită colaborărilor reușim să oferim servicii complete pentru clienții noștri. Alege să lucrezi cu noi și vei beneficia de consultanță referitoare la materiale și structură, proiectare, construire și montare.