N&C CONSULTING ANGAJAZA PERSONAL SPECIALIZAT

Salar net
nespecificat

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Descrierea jobului

Personal Specializat in domeniul contabil si accesare Fonduri Europene

Descrierea companiei

SC N&C CONSULTING SRL este o firmă de consultanţă românească, cu experienţă în domeniu, funcţionând și furnizând servicii specifice în domeniul consultanţei în afaceri sau management, pentru a asigura extinderea, diversificarea si creşterea rezultatelor clienţilor săi.

SC N&C CONSULTING SRL este formată dintr-o echipă tânără, dinamică, de profesionişti care şi-au propus să vină în sprijinul întreprinzătorilor, prin identificarea celor mai bune soluţii şi a oportunităţilor pentru afacerile dumneavoastră.

Cunoştinţele noastre au fost aprofundate pe parcursul a peste 20 ani de experienţă din domeniul economic-fiscal. În tot acest timp ne-am confruntat cu numeroase probleme din diverse medii de activitate, acest lucru ducând la acumularea de experienţă, la crearea unor contacte (din mediul fiscal şi juridic), care contribuie în mod decisiv la o activitate fluentă, eficace şi lipsită de probleme, a societăţilor aflate în parteneriat cu noi.

Cu un simţ etic deosebit, tact şi profesionalism desăvârşit vom lucra împreună în scopul dezvoltării afacerilor dumneavoastră.

Lăsați problemele birocratice, de uzură, în grija noastră pentru a vă concentra asupra lucrurilor esențiale în evoluția afacerilor dumneavoastră.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la N&C CONSULTING SRL pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la N&C CONSULTING SRL pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are N&C CONSULTING SRL locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?

  • Ce salariu oferă N&C CONSULTING SRL la locurile de muncă disponibile prin Angajat.ro?