Ofiter bancar administrare carduri, Sediul Central

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Esti in cautarea unui job mai tehnic? Nu ti-e strain sa lucrezi & sa repari aparatura tehnica iar notiunile precum embosser nu iti sunt straine?
Atunci te incurajam sa aplici pentru aceasta pozitie ...
Ne-am bucura sa te alaturi echipei Bancii Transilvania si, pentru a te potrivi cu acest post, ne-ar placea sa ai capacitate de organizare si planificare, spirit de echipa, interes pentru ordine si calitate, dar si atentie distributiva si rapiditate.

Descrierea jobului

Fiind parte din echipa noastra, vei avea ocazia sa:

  • generezi carduri;
  • intretii zilnic embosser-ul si depistarea eventualelor defectiuni;
  • gestionezi relatia cu societatea care se ocupa de intretinerea emobsser-ului;
  • incarci in sistemul de carduri fisele de generare;
  • gestionarea cardurilor emise de BT.

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) este cel mai mare grup financiar din Romania. Misiunea sa este de a sustine dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care face parte, oriunde si oricand. Cu respect, pasiune si idei noi, banca sustine responsabil vise care se transforma in realizari. Viziunea BT este de a deveni o banca tot mai buna pentru clienti, echipa si actionari.

Banca Transilvania are 2,5 milioane de clienti, aproape 500 de sedii si peste 7.000 de colegi in echipa. Strategia sa este sustinuta de actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Este singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018, realizat de Brand Finance si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.