Salar net
1700 RON

Candidatul ideal

Visul oricărui bucătar e să aibă propriu său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele, dar sunt conștient că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele. Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor.
Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie, sau care vor să învețe, oameni harnici, iscusiți, talentați și de încredere. Vreau să facem treabă bună împreună, să muncim într-un mediu prietenos bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza.

Descrierea jobului

Căutăm colegi harnici cu excelente aptitudini de comunicare, cu respect deopotrivă pentru client dar și pentru propria muncă.

Limba engleză și experiența constituie avantaje.

Program: 5 zile pe săptămână.

Luni, marti: inchis
Miercuri, joi, vineri: 16:00 - 24:00
Sambata, duminica: 11:00 - 24:00
Un weekend liber/luna!
Salariu 1700 lei / primele 2 luni
Pe langa salariu, tips si bonusuri de performanta.

Descrierea companiei

Despre Ziba... povestit de Chef Mehrzad. Cred cu convingere că "frumosul", în oricare din formele sale ne înseninează, ne bucură, stimulează imaginația și creativitatea. Din acest motiv Ziba este cel mai potrivit nume pe care îl puteam da acestui restaurant. În limba persană, Ziba înseamnă “frumos”, “fin”, “inedit”, ceva… la superlativ, exact așa cum îmi doresc să fie fiecare farfurie care pleacă din bucătăria noastră. Ziba e legătura dintre originile mele și modul în care înțeleg să mă exprim în această profesie. Foarte curând, Ziba va fi locul în care sper că și voi veți întâlni "frumosul", așa cum îl văd eu, ori de câte ori ne veți trece pragul. Locația fiind deosebit de generoasă, putem organiza o gamă largă de evenimente, de la nunți, botezuri, până la onomastici, BBQ Party, ateliere, team building-uri. Avem o sală suficient de mare, o curte superbă de 3000 de metri pătrați, zonă cu mese și scaune, zonă cu buturugi, zonă dedicată copiilor și nu în ultimul rând, zona de live-cooking unde puteți interecționa cu cei care prepară mâncarea. Urmăriți pagina noastră pentru ultimele detalii înainte de marea deschidere!

O parte importantă din meniu va fi preparată Sous Vide, ceea ce face ca timpul de servire să fie scurt, iar mâncarea să fie mai gustoasă. Toate deserturile, sosurile și dressing-urile sunt făcute de noi, fără chimicale, coloranți sau aditivi.

Meniul pe care l-am ales pentru Ziba este unul internațional, inspirat din bucătăriile iraniană, românească, mediteraneană, americană și italiană. Prin urmare, veți regăsi între sortimente atât unele inedite, cu care eu am copilărit, cât și steak-uri, burgeri de casă, crispy chicken în crustă de semințe, panko și parmezan, șnițele din mușchi de vită, dar și pizza sau paste proaspete.