Personal Call Center si Agenti Vanzari

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Calm, organizare, atentie la detalii, capacitate de convingere, va vorbi in mare parte dupa un script, nu necesita neaparat experienta in domeniu dar necesitati calitati de comunicare, capacitate mare de munca, motivatie si responsabilitate. Indeplinirea targetului zilnic ca numar de apeluri efectuate si eficienta. Seriozitate, punctualitate la locul de munca si disponibilitate de lucru dupa un program dinainte stiut si care trebuie respectat. Sa stie ca este evaluat zilnic sau saptamanal. Fluenta in discurs, pregatire si raspuns prompt la intrebari, sa fie la dispozitia clientului intr-un mod respectuos. Program full time de preferat dar acceptam si part-time, de acasa, veti fi monitorizati pe toata perioada timpului de lucru, acces bun la un computer si conexiune de internet buna, prin cablu sau wi-fi, nu dial-up. Cunostinte bune utilizare calculator, cautare in fisiere de lucru, posibilitate lucru fara intreruperi ambientale pe toata perioada de lucru, voci copii sau alte voci sau zgomote de fond. Acces la casti bune cu microfon, camera web buna si de preferat un aparat de telefon mobil Android cel putin, care sa mearga bine si pe care sa-l utilizati strict pentru serviciu sau sa fie dual-sim (cu posibilitate de 2 cartele sim) iar pe cartela de serviciu se interzice comunicarea in afara orelor de program. De preferat program 09.00-17.00. Cunoasterea la perfectie a gramaticii si limbii romane, exprimare fluenta in scris.

Descrierea jobului

Va fi necesara contactarea clientilor nostri si oferirea telefonica si pe email, mesaje, pachetelor noastre de servicii. Se va urmari un script, va avea loc un training de 2 zile si un test, va trebui sa cunoasca bine serviciile noastre pentru a raspunde intrebarilor primite, i se vor aloca un numar de clienti pentru care va raspunde.

Descrierea companiei

Grup de companii autorizate in domeniul recrutarii si plasarii de personal cautam activ prin metode clasice sau head hunting candidati calificati in IT in special, Sanatate si domeniul medical, Ingineri in diferite domenii de activitate, Drept-Justitie, Retail-FMGC, Constructii, Transporturi, domeniul HORECA, Vanzari si Marketing dar si middle sau top Manageri pe diferite arii de expertiza si multe alte categorii de profesionisti din toate domeniile. In prezent ne extindem activitatea din Romania dar avem si clienti mari din Uniunea Europeana si chiar si din alte tari. Contractele de munca sunt in general full-time dar avem si oferte project-based sau part-time. Pentru detalii si interviu va rugam sa ne contactati.