Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Responsabilitati:
-
Descarca cisterna de fructoza si cisterna de zahar dupa receptia cantitativa si calitativa de catre departamentele Materie Prima si Laborator Calitate.
-
Prepara siropul alb necesar productiei pentru cele 6 linii.
-
Intocmeste necesarul de materie prima conform programului de Productie.
-
Gestioneaza si raspunde de materiile prime necesare procesului de productie intrate in gestiunea sa.
-
Primeste/preda gestiunea la fiecare intrare/iesire in/din schimb.
-
Prepara siropul final conform retetelor de preparare respectand planul de productie si calculeaza numarul de unitati necesare in functie de volumul solicitat.
-
Solicita laboratorului indicele de aciditate si controlul bauturii, la fiecare tanc preparat. In cazul in care nu sunt conform standardelor, siroparul are obligatia de a recalcula cantitatile necesare pentru reglarea parametrilor din specificatie a siropului final.
-
Mentioneaza in formularul de preparare operatiile si parametrii siropului fabricat: data si ora prepararii, cantitatea de apa, cantitatea de zahar/fructoza, concentrat si sirop obtinut, parametrii fizico-chimici, data si ora intrarii in fabricatie.
-
In colaborare cu seful de schimb productie, operatorul de la dozator si laboranta sectiei se ocupa de pregatirea instalatiei CIP si efectuarea igienizarii liniei de fabricatie si a tancurilor de preparare a siropului conform matricei de igienizare;
-
Pregareste in totalitate instalatia pentru procesul de CIP-are (igienizare interioara)
-
Verifica instalatia de dozare substante chimice (dozare soda caustica, acid azotic) inainte de utilizare si completeaza formularul specific;
-
Verifica electopalanul inainte de utilizare si se completeaza formularul specific.
Calificari:
- Studii: Studii medii sau Scoala profesionala finalizata;
- Experienta profesionala: minim 1 an
Abilitati:
- Cunostinte limba engleza: nivel mediu;
- Cunostinte tehnice: cunostinte mecanice elementare
- Cunostinte operare PC: Ms Office (Excel – cunostinte elementare)
- Luarea deciziilor;
- Orientare catre rezultate si dezvoltare profesionala;
- Lucru in echipa si motivarea echipei;
- Colaborare si influentare pentru atingerea obiectivelor;
- Integritate, seriozitate, inspira incredere.