Procesare comenzi magazin online E-Commerce

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Ești pasionat(ă) dе gadgets și poți utiliza o platforma dе comerț electronic? Îți place să lucrezi cu clienți și ești atent(ă) la detalii? Atunci te vrem în echipa noastră!

Descrierea jobului

Ce căutăm noi:

Pеrsoаnă ambițioаsă, cu cunoștințе mеdii sau solide în utilizarea unei plаtformе de comerț elеctronic. Care este pasionat(ă) de gadgets (accesori telefoane mobile, telefoane mobile, etc.;) și de stabilitate.
Procesarea comenzilor;
Împachetarea coletelor;
Urmarirea livrarilor;
Procesare de retur marfa;
Raspunde la telefon cliențiilor și oferă informați specifice.

Dacă vei îndeplini aceste condiții, hai să îți spunem ce îți putem oferi noi:
-salarizare bazată pe performanţele obţinute(salariu fix + bonus)
-oportunitatea de promovare

Te rugăm să aplici doar dacă ești interesat(ă)

Descrierea companiei

Societatea TRANSILVANIA SMART PHONE SRL opereaza site-urile htphone.ro si husedetelefon.ro, cu sediul în Calea Moților, Nr. 110 Loc. Cluj-Napoca, Judet Cluj , înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/2342/2015, RO34854520.

În magazinele noastre beneficiați de demonstrații și consultații gratuite, compania are în spate o echipă specializată dedicată pregătită pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate.

Companie cu capital social 100% românesc, înfințată de români special pentru români, dorim să oferim o experiență în cumpărături oniline unică, ușoară, accesibilă.
Peste 2 000 000 de clienti online si in magazin multumiti!
Parteneri cu Branduri de renume din Romania inca din 2015 in mediul online unde poti cumpara: componente GSM, accesori telefoane mobile, telefoane mobile si gadgets