promoter/ operator telesales & telemarketing

Salar net
2500 RON

Candidatul ideal


Profil personal: persoana tanara dinamica cu abilitati de comunicare si dorinta de a face cariera in vanzari!
Atitudinea conteaza!!!

Descrierea jobului

Cautam promoteri si operatori telesales&telemarketing ! Promovare prin telefon catre medici si farmacisti si la point of sales a produselor companiei: nutraceutice si suplimente alimentare; cerinte: studii medii sau superioare, de preferat in domeniu medical sau tehnic: asistenti medicali, farmacie, chimie, biologie, kinetoterapeuti, studenti medicina/farmacie!
Full time sau part time, va fi instruit si pregatit atat cu training de produs dar si cursuri de vanzari!

Descrierea companiei

Compania Medimow Center formata in 2016 din tineri antreprenori profesionisti,cu o experienta bogata in industria farmaceutica si de comunicare, este o societate cu 100% capital romanesc care activeaza in aria de produse fara prescriptie, suplimente alimentare, ce ofera solutii naturale pentru sanatatea de zi cu zi a pacientilor nostri – copii si adulti deopotriva.
Pornind de la asidua activitatea de cercetare si dezvoltare in productia de formulari unice noi, inregistrarea de brevete pentru inventii si inovatii, in mod deosebit suplimente alimentare si OTC-uri in categorii si arii terapeutice diverse: copii,femei,barbati,benefice aparatului respirator,digestiv,osos,reproductiv,precum si cresterea imunitatii.
Medimow Center Srl produce marcile proprii Minunino si Femis in regim de contract manufacturing cu fabrici din Romania si UE si le vinde catre distribuitorii nationali, regionali , lanturi farmacii si magazine naturiste, drogherii. Medimow Center prin forta de promovare proprie efectueaza vizite de promovare la medici, farmacii, dar si comunica catre pacientii finali prin intermediul : TV, FB, google ads, media on line, evenimente medicale si alte evenimente adresate consumatorului final.