Receptioner centru estetica medicala- Full Time/ Part time

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Persoana potrivită pentru noi îsi dorește sa activeze în domeniul esteticii medicale, este comunicativă, proactivă si sociabilă.
Vorbește frumos și își impune cu ușurință punctul dе vedere deoarece ii plac interactiunile cu oamenii.

Avem încredere să-i delegăm responsabilități pentru că știm că le va îndeplini la timp.
Prețuiește punctualitatea și o impune cu tact si diplomatie colaboratorilor.

Este veselă și optimistă pentru că se bucură dе un mediu dе lucru placut, în care se dezvoltă.
Îi este ușor să trimită diverse corespondențe/ solicitări/ oferte, deoarece se exprimă corect în scris și folosește rapid și eficient calculatorul.

Descrierea jobului

Scopul pozitiei:
Orgаnizarеa, coordonarеa si raspundеrea fаtа dе аctivitateа dе livrаre а serviciilor conform stаndardеlor de calitаtе alе centrului.

Sarcini si responsabilitati:
- realizeaza activităţi specifice recepţiei cum ar fi: preluarea pacientilor, efectuarea programarilor, preluarea apelurilor telefonice, a corespondentei si gestionarea/redirectionarea acestora;
- redacteaza cereri si oferte;
- realizeaza sarcini administrative: fisa clientului, documentele centrului, casa de marcat, facturare, diverse evidente de cheltuieli/consumuri (de natura operationala, fara legatura cu contabilitatea).
-completarea formularelor pentru analize laborator, evidența biletelor de trimitere si a recipientelor de recoltare, pregatirea cabinetelor si trimiterea rezultatelor analizelor pe e-mail pacienților.Beneficii:
- pachet salarial fix (2000 ron net) +bonusuri in functie de performante;
- acces la terapiile centrului;
- training de specialitate;
- posibilitate de avansare in cadrul companiei;
- mediu de lucru placut.

Descrierea companiei

Descrierea companiei
La Clinica AS am imbinat priceperea medicilor, puterea tehnologiei de ultima generatie si tratamentele inovatoare ca tu sa te bucuri zilnic de o stare de bine.
Am inglobat la Clinica AS specializarile medicale: Obstetrica-Ginecologie; Diabet, nutritie si boli metabolice; Endocrinologie; Dermatologie; Dermatoscopie digitala cu aparatul Foto Finder; Medicina interna; Medicina muncii; Psihologie; Medicina naturista; Imagistica; Analize de Laborator, cu cele mai moderne proceduri de remodelare corporala realizate cu tehnologii de ultima generatie oferite de centrul de frumusete Atelierul de Slabit: Evaluare corporala; Microneedling; Velashape III; Criolipoliza CoolTech; Presoterapie; Epilare definitiva Elysion Pro si estetica faciala: Evaluare faciala; Mezoterapie Filorga; Peeling Filorga; Microneedling; Lifting instant non-chirurgical Safyre; Intraceuticals; Hydrafacial.
Ne-am propus sa depasim granitele unui concept clasic de clinica medicala si sa devenim un centru de wellbeing medical. Avand reper frumusetea ca intreg, la Clinica AS tratam mai mult decat efectul factorilor din jur care determina deteriorarea aspectului nostru fizic si degradarea sanatatii noastre. Aici te vei bucura de un sistem de diagnosticare, tratament si alocare de proceduri adecvate, personalizate pentru tine.
Am creat un loc unde abordam frumusetea dintr-o perspectiva holistica. Scopul nostru este sa-ti oferim o frumusete sanatoasa care inseamna mai mult decat un aspect placut al chipului si formelor.

Clinica AS este deschisa în zona Dorobanți, sector 1, Bucuresti, pe strada AV. Jean Texier 3, ap. 1, parter.

Atelierul de Slabit, Dorobanti
Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul Beauty, in anul 2014 am adus in centrul nostru de infrumusetare Heaven Beauty&Wellness Studio terapii de remodelare corporala cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie cum ar fi: slabire localizata prin criolipoliza de la Coccon Medical cat si remodelare corporala cu radiofrecventa. La 2 ani dupa ce am lansat aceste tehnologii si le-am vazut eficienta, in octombrie 2016, am simtit nevoia sa separam domeniul Beauty de Estetica Medicala. Am cochetat cu numele brandului Atelierul de Slabit, si astfel “am imbracat tinuta noua” intr-un centru medical ce imbina terapiile de ultima generatie intr-un mediu ce iti aduce o stare de bine. O alternativa fresh si plina de inspiratie pentru clinicile banale, lipsite de personalitate. Un centru medical in care nu exista specialisti plictisiti, camere reci si impersonale sau cozi interminabile.
Tratamentele noastre:
Tratarea Celulitei (VelaShape III) - cel mai eficient tratament pentru eliminarea celulitei, care trateaza laxitatea pielii si ajuta la reducerea in centimetri in zonele dorite. Slabire Localizata (Criolipoliza Cooltech) - sculpteaza corpul, pentru a obtine formele mult visate. Lifting Instant non-chirurgical fata si corp (Radiofrecventa Safyre) - stimuleaza productia de elastina si colagen, reintinereste chipul, iar la nivel corporal tonifica pielea si elimina celulita. Epilare definitiva cu laserul Dioda (Elysion Pro) - sigur si rapid in procesul de eliminare a firelor de par nedorite.
Servicii medicale pentru un ten mai sanatos, mai tanar si mai frumos.
Peeling-ul are rolul de indeparta celulele moarte, accelereaza regenerarea pielii si confera epidermei un plus de stralucire. Mezoterapie - stimuleaza regenerarea pielii si lupta eficient impotriva imbatranirii, redand tenului fermitatea, elasticitatea şi vitalitatea. Injectari cu acid hialuronic - beneficii in hidratarea pielii, umplerea ridurilor, corectia si marirea buzelor, corectarea liniilor de expresie, corectarea conturului facial. Toxina botulinica este folosita pentru a relaxa expresii faciale, precum incruntatura sau laba gastei, dar si pentru a netezi si a ameliora aspectul ridurilor. PRP este un tratament de ultima generatie, ce ofera rezultate deosebite in rejuvenarea faciala si oprirea caderii parului. Denumit si "Terapia Vampir", tratamentul Cellenis PRP stimuleaza vindecarea si regenerarea rapida a tesuturilor prin injectarea in derm a plasmei bogate in trombocite, obtinuta prin recoltarea unei mici cantitati de sange de la acelasi pacient.
Aceste proceduri dermato-estetice sunt realizate cu substante de top de la Filorga, Cellenis PRP de catre medici dermatologi cu experienta.
De ce suntem diferiti?
Pentru ca aici intampinam pacientii intr-un ambient prietenos si primitor, ii rasfatam cu ceai cald parfumat, cu muzica de relaxare, pentru ca ei sa regaseasca starea de bine si de rasfat dupa o zi incarcata in timp ce echipamentele isi dovedesc eficienta. Energia pozitiva, mediul curat, profesionalismul si pasiunea cu care, in fiecare zi, ne dedicam pacientilor nostri ne defineste ca fiind o clinica de top din Romania.
Atelierul de Slabit Dorobanti este localizat in cadrul clinicii AS, sector 1, Bucuresti, pe strada AV. Jean Texier 3, ap. 1, parter.

Interviul se desfasoara in 2 etape.
In etapa a doua a interviului, va exista si o proba practica.

DOAR CV-urile insotite de o fotografie recenta, vor fi luate in considerare.