Receptioner - vanzator Pet Shop si centru veterinar

Salar net
400 - 500 EURO / luna

Candidatul ideal

Persoana tanara, cu aspect fizic placut, preferabil nefumatoare.
Cunoasterea nevoilor si obiceiurilor cateilor absolut necesara (sa fi avut caine acasa sau sa fi lucrat pe un post similar). Nu sunt necesare studii in domeniul veterinar.
Disponibila pentru lucrul si in weekend (2 lucrate / 1 libe sau 1/1 ), in ture. Cand se lucreaza in weekend, exista libere in timpul saptamanii.
Experienta in lucrul cu banii.

Descrierea jobului

Locatiile noastre sunt amenajate cu focus pe partea de servicii, deci job-ul este un mix intre receptie si vanzare - cu accent pe partea de receptie. Locatiile si serviciile noastre sunt unele dintre cele mai bune din Romania.

Atributiile sunt:
-raspunsul la telefon, furnizarea de informatii clientilor, efectuarea de programari pentru servicii de cosmetica
-vanzarea de produse pentru animale de companie (mancare, haine, accesorii), aranjarea produselor la raft
-distributia de pliante catre clientii din magazin
-curatenia in receptie (implica si sters dupa catei care isi fac nevoile)
-incasarea contravalorii serviciilor si produselor, efectuarea registrului de casa (doar Receptionerii/Vanzatorii)

Programul este de 40-42 ore / 5 zile pe saptamana, cu contract de munca pe norma intreaga si durata nedeterminata / toata suma pe contract.

Bugetul pentru acest job este de approx 2000 lei net (cu bonuri de masa incluse in aceasta valoare). Odata la cateva luni salariul creste - in functie de cat de performant este si fiecare angajat.

Locatia permanenta de lucru se va stabili in functie de domiciliul angajatei noi, experienta sa dar si nevoile firmei. Locatiile sunt in apropierea statiilor de metrou.

Descrierea companiei

Centru veterinar cu Pet Shop, Frizerie si Cabinet Veterinar.

Perfect Pet este cel mai modern loc in care stapanii patrupedelor pot beneficia de cele mai populare servicii de frizerie din Bucuresti, pot trata animalutele prin cele mai moderne tehnici in cabinetul veterinar sau pot achizitiona produse unice in Romania din pet shop-ul disponibil in locatie.

Perfect Pet opereaza centre veterinare in 4 locatii.