Reprezentant Medical, judetele: Salaj,Bihor,Timis,Arad,Caras

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal


Candidatul ideal are studii superioare de medicina, farmacie, bioinginerie medicala, biologie si are experienta bogata in domeniul pharma, bune abilitati de comunicare, este organizat, dinamic si cu spirit antreprenorial.
Permisul de conducere auto este obligatoriu.
Experienta in piata farmaceutica din Romania este absolut necesara.

Descrierea jobului

Reprezentantul Medical al ROMPHARM COMPANY dezvolta relatii profesionale cu medicii si farmacistii, cu alte categorii de specialisti si cadre medicale din institutiile private sau publice in zona geografica alocata.
Reprezentantul Medical are ca obiectiv, in stransa colaborare cu managementul companiei, cresterea cererii pentru produsele ROMPHARM in piata locala de produse farmaceutice.
Implementarea strategiei de promovare a produselor: pregatirea vizitei, utilizarea tehnicilor de comunicare stabilite, raportarea vizitei, s.a.
Implicare in organizarea de evenimente medicale, prezentari, simpozioane, conferinte.
Este in permanenta la curent cu schimbarile aparute in piata, supervizeaza actiunile competitiei si raporteaza catre sediu.
Propune actiuni noi pe zona alocata care sa contribuie la cresterea vanzarilor.
Zona alocata: Judetele Salaj, Bihor, Timis, Arad, Caras

Ce va oferim:
ROMPHARM COMPANY ofera un pachet salarial motivant, telefon, laptop si autoturism de serviciu. Se ofera in plus prime si premii stimulative, corespunzatoare performantei individuale

Descrierea companiei

Companie producatoare de medicamente.
Conditie obligatorie: minimum 3 ani experienta cu medici si farmacisti, lanturi de farmacii, distribuitori