REPREZENTANT SHOW ROOM

Salar net
nespecificat

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Candidatul ideal

Persoana dinamica, sociabila. Abilitati de comunicare si negociere. Studii medii sau superioare. Experienta similara in domeniul comertului TEHNICA MEDICALA. Limba engleza - nivel conversational. Abilitati matematice pentru ofertare si intocmire documente de evidente/ vanzare/contracte/. Cunostinte bune operare calculator (Microsoft Office). Persoana cu initiativa, flexibila, gandire strategica, capacitate de munca atat individual cat si in echipa, ne dorim stabilitate si ne intereseaza colaborari pe termen lung.

Descrierea jobului

Promovare si prezentare produse din portofoliu atat in scris cat si personal.
Vanzare de dispozitive medicale catre spitale de stat, clinici private, cabinet medicale. Identificarea metodelor cele mai eficiente de marketing si monitorizarea constanta a pietei.

Ofertare si Vanzare de dispozitive medicale in show room specializat cu mica gestiune de mana, utilizare program facturare, casa de marcat, POS

Descrierea companiei

Societate infiintata in 1994, zona Marriott, import si distributie aparatura si mobilier medical. Clienti unitati medicale private si de stat, 2 mil euro cifra de afaceri pe an, o medie de 30 de angajati. Mediu de lucru profesionist si prietenos.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la ADION PRODIMPEXTRANS SRL pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la ADION PRODIMPEXTRANS SRL pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are ADION PRODIMPEXTRANS SRL locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?