Reprezentant Vanzari Centrale Termice

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Cautam un reprezentant de vanzari cu background tehnic, capabil sa identifice si sa recomande solutii personalizate potentialilor clienti si sa inteleaga, in detaliu, functionarea echipamentelor vandute: centrale si termoseminee pe peleti.

Este necesara o experienta reala in vanzarile de echipamente tehnice. Cunostintele in domeniul centralelor termice sunt un mare avantaj.

Viitorul nostru coleg este comunicativ, organizat si are cunostinte de operare PC (Word si Excel). Permisul de conducere de categoria B este, de asemenea, un avantaj.

Descrierea jobului

Job-ul, cu posibilitati reale de dezvoltare, consta in vanzarea directa catre clientii retail de centrale termice pe peleti si oferirea de suport tehnic clientilor existenti, cand acesta este necesar. Vei lucra in cadrul showroom-ului nostru din Bucuresti, cu deplasari ocazionale pe teren.

Iti oferim un mediu de lucru placut, unde performanta este recompensata si incurajata.

Descrierea companiei

Compania noastra este producatoare si importatoare de centrale termice pe peleti de inalta calitate, cu o piata de desfacere la nivel national. Ne mandrim cu un inalt nivel de satisfactie a clientului, ca urmare a consultantei personalizate, adaptate nevoilor fiecarui consumator. Distributia produselor noastre se face atat online, cat si prin intermediul showroom-ului nostru din Bucuresti.