Reprezentant Vanzari Echipamente Termice

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Salutare! Avem disponibil un job destinat pasionatilor din domeniul HVAC. Vei lucra cu sisteme de incalzire, ventilatie si aspiratie centralizata, pompe de caldura, centrale termice si diverse automatizari destinate constructiilor civile si industriale.

Sunt necesare cunostinte dobandite in domeniul echipamentelor termice. Lucram cu produse avansate tehnologic ce necesita o intelegere deplina a specificatiilor pentru a fi integrate in solutii eficiente pentru utilizatorul final.

De asemenea, sunt necesare competente dovedite in vanzari si comunicare iar abilitatile in marketing digital constituie un avantaj.

In cazul in care indeplinesti aceste cerinte si iti doresti un mediu de lucru placut, modern si plin de provocari, te asteptam sa purtam o discutie.

Descrierea jobului

Job-ul implica identificarea noilor clienti si promovarea produselor companiei pe plan local (judetul Iasi si imprejurimi). Iti vom pune la dispozitie toate resursele de care ai nevoie pentru a performa si vei fi rasplatit corect, in functie de rezultatele obtinute.

Descrierea companiei

Suntem distribuitori nationali de echipamente de incalzire (centrale cu peleti / biomasa si pompe de caldura), importatori ai unor produse considerate premium in piata.
Pe plan local, in judetul Iasi, oferim solutii si echipamente pentru imbunatatirea eficientei termice si cresterea gradului de confort in locuinte, birouri si spatii comerciale.