Responsabil Tehnic Echipamente Termice

Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Avem nevoie de un coleg energic cu o gandire tehnica dezvoltata, capabil sa inteleaga rapid modul de functionare al unui echipament. Va trebui sa gestionezi activitatea de service si sa mentii relatia cu clientii companiei. Desi vei beneficia de traininguri de formare in cadrul companiei, abilitatile tehnice sunt esentiale. Desigur, experienta in lucrul cu echipamente termice este foarte apreciata, insa nu obligatorie.

Descrierea jobului

Vom fi sinceri de la inceput si va vom spune ce implica job-ul:

1. Vei fi contactat in permanenta de persoane care au o anumita problema sau cerinta ce trebuie rezolvata cat mai rapid posibil. Prin urmare, trebuie ai o atitudine de problem solver si sa gasesti cele mai facile metode de rezolvare. Resursele pe care le vei avea sunt cele pe care le-ai anticipat si pregatit inainte.
2. Vei fi nevoit sa faci deplasari, intrucat clientii nostri sunt situati in toate colturile tarii. Durata si frecventa acestor deplasari depinde de capacitatea ta de a te organiza.
3. Va trebui sa asiguri o legatura permanenta cu toti clientii si colaboratorii, prin urmare ai nevoie de abilitati de comunciare foarte dezvoltate.
4. Va trebui sa te pregatesti continuu, pentru a fi mereu la curent cu noile produse din portofoliul companiei.

In cazul in care nu consideri aceste aspecte niste constrangeri , te asteptam la o discutie deschisa, pentru a vedea ce in ce masura putem lucra impreuna.

Descrierea companiei

Suntem distribuitori nationali de echipamente de incalzire (centrale cu peleti / biomasa si pompe de caldura), importatori ai unor produse considerate premium in piata. Iar cum produsele de top atrag colaboratori de top, putem afirma ca toti partenerii si clientii nostri sunt de inalta tinuta, prin urmare trebuie sa ii deservim corespunzator.