Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
DESCRIEREA POSTULUI:
Restaurant de top din zona de nord a Bucurestiului angajeaza bucatar pentru restaurant cu specific italian.
CERINȚE MINIME OBLIGATORII:
- Diploma de calificare in domeniu (bucatar/gastronomie - specializare in bucataria cu specific ITALIAN) - conditie eliminatorie;
- Cunoasterea produselor alimentare traditionale italiene;
- Experienta anterioara in prepararea produselor cu specific italian dar si in bucataria internationala a la carte si pe zona de events - minim 5 ani;
- Pasionat de gastronomie, creativ, cu initiativa, bun organizator si gestionar al resurselor;
- Atent la detalii, rezistent in situatii generatoare de stres, atitudine pozitiva si aptitudini de planificare si utilizare eficienta a timpului de lucru;
- Cunostinte medii de limba italiana/engleza;
PRINCIPALELE ATRIBUȚII:
- Pregateste mancarurile in conformitate cu standardele in vigoare;
- Monteaza preparatele si realizeaza decorurile;
- Participa la elaborarea si testarea retetelor noi in vederea diversificarii preparatelor;
- Determina necesarul de materii prime de comandat si realizeaza comenzile de aprovizionare;
- Asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare;
- Se asigura ca aspectul si calitatea produsului final destinat servirii catre consumator este la standardele agreate;
- Supervizeaza personalul din bucatarie;