Salar net
nespecificat

Candidatul ideal

Sunt necesare cunostinte de specialitate;
Experienta in bucatarie de minimum 1 an;
Fara antecedente penale;
Rigoare pentru munca depusa;
Simtul responsabilitatii;
Simtul igienei;
Persoana energica, cu spirit de echipa, mereu preocupata de calitate.

Descrierea jobului

Gruparea bucatarilor (hotel, restaurant, personal) pentru cele extra si pentru diverse;
Asistarea sefului bucatar in gruparea functiilorsale si inlocuirea acestuia in timplul absentei sale;
Respectarea standardelor de calitate, de prezentare si de igiena;
Participarea la primirea produselor proaspete si stocarea acestora;
Participarea la elaborarea meniurilor, propunerilor de meniu si a fiselor tehnice;
Pregatirea iesirilor din economat, verificarea primirii acestora si stocarea lor;
Participarea la serviciul si controlul preparatelor pregatite pentru diferite restaurante;
Asigura buna utilizare a produselor, supravegherea fiselor tehnice.

Descrierea companiei

Novotel este o marca ACCOR compusa din 395 de hoteluri de afaceri si turism, in 60 de tari in intreaga lume. Ea ofera peste tot unde este prezenta, o varietate de hoteluri moderne si functionale, ce asigura un confort deplin oaspetilor nostri. In toate hotelurile Novotel personalul este atent la nevoile clientilor si incearca in permanenta sa raspunda cat mai personal solicitarilor acestora. Oferim salariu si beneficii atractive in functie de experienta si profilul fiecarui candidat, formare profesionala pe parcursul activitatii, o evolutie a carierei profesionale in cadrul Hotelului Novotel, Accor Romania si Accor International.