Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare
Candidatul ideal
- studii liceale, sau post liceale studiile superioare constituind un avantaj
- cunostinte de chimie alimentara constiuie un avantaj
- experienta in planificare si coordonare a activitatii in productie constituie un avantaj
- bun organizator, receptiv la schimbari si inovativ
- disponibilitate la program prelungit
- persoana ordonata, organizata cu abilitati de comunicare;
- dorinta de perfectionare continua;
- aptitudini de lucru in echipa
- seriozitate maxima;
- responsabilitate.
Responsabilitati:
- Coordonarea echipei din schimbul de productie cu scopul realizarii comenzilor planificate pentru tura respectiva;
- Planificarea programului saptamanal de munca al echipei din subordine si realizarea pontajului;
- Realizarea planului de productie saptamanal si al comenzilor extra;
- Asigurarea necesarului de materii prime in productie;
- Obtinerea unei calitati optime a produselor, de-a lungul intregului flux, de la intrarea materiilor prime in productie pana la depozitarea produselor ambalate si etichetate;
- Intocmirea zilnica a raportului de productie;
- Urmarirea timpilor si a parametrilor de dospire/divizare/coacere/ racire;
- Respectarea stricta de catre personalul din subordine a normelor de igiena sanitar veterinara, a normelor alimentare necesare HACCP/IFS sau a altor norme ce pot fi definite in functie de nevoile activitatii;
- Asigurarea functionarii echipamentelor in parametrii stabiliti si semnalarea imediata a problemelor tehnice catre responsabilii de service.