SEF TURA RESTAURANT

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Responsabilitati principale:

  • Organizeaza si verifica activitatea echipei din subordine;
    Verifica prezenta si tinuta personalului la intrarea in serviciu, conform programului de lucru
  • Verifica starea de curatenie si igienizare a zonelor de lucru;
  • Supravegheaza in permanenta modul in care bucatarii si ajutorii lor lucreaza in bucatarie, intervenind ori de cate ori este nevoie;
  • Organizeaza si participa la lucrarile de intretinere si curatenie, avand grija ca toate locurile de munca sa se pastreze in stare de curatenie si igiena;
  • Respecta programul de functionare a unitatii si Fixeaza turele de lucru pentru colaboratorii sai;
  • Suplineste temporar posturile de lucru atunci cand este nevoie;
  • Aranjeaza si gospodareste stocurile de inventar, materiale si produse, participa la inventarele lunare si saptamanale;
  • Lasa nota, in caietul de sarcini, pentru schimbul urmator cu sarcinile ce urmeaza a fi rezolvate;
  • Asigura targetul de vanzari conform planificarii lunare;
  • Intocmeste rapoarte zilnice asupra situatiilor de vanzari.

Cerinte:

  • lucru cu calculatorul in Word, Exel, Outlook.
  • receptivitate, comunicare, aspect fizic placut, capacitate de conducere si rigoare, spirit de observatie dezvoltat;


Pachet salarial:

  • 2600 lei net

+ tichete de masa, prime lunare, prime trimestriale, prime de sarbatori.

+ decont transport pe tura de seara

+ 21 zile de concediu oportunitati de dezvoltare in cadrul companiei;

Program de lucru in ture: 9:00 - 17:00 si 16:00 - 24:30

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la SCANDIA SIBIU SRL pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la SCANDIA SIBIU SRL pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are SCANDIA SIBIU SRL locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?