Senior Accounts Payable Specialist with German

Descrierea postului

Responsabilitati:
 • Efectuează și supraveghează în timp util sarcinile de rutină ale plăților, inclusiv culegerea de informații, verificarea acurateții, introducerea/procesarea facturilor furnizorilor (PO și non-PO); se asigură că termenele impuse vor fi respectate
 • Identifică disputele legate de facturi (preocupări privind cantitatea/prețul/primirea etc.) și este responsabil de urmărirea și rezolvarea cu departamentul/furnizorul relevant
 • Responsabil de furnizarea datelor necesare pentru raportarea AP/pregătește rapoarte și analize (GRNI, rapoarte de reținere/înregistrate/sol de debit, reconciliere AP cu GL)
 • Asigurați legătura cu furnizorii/furnizorii, unitățile de afaceri și răspundeți la întrebări în timp util
 • Analizează conturile furnizorilor, pregătește și trimite extrase de cont atunci când este necesar și rezolvă discrepanțele
 • Oferă documentație justificativă pentru auditurile interne/externe
 • Acționează ca expert în domeniu pentru echipă, ajută colegii să răspundă la întrebări generale
 • Responsabil de rutinele de închidere de sfârșit de lună reconciliând posibilele diferențe astfel încât rapoartele de sfârșit de lună să fie îndeplinite într-un mod precis și la timp
 • Actualizează/revizuiește în mod regulat documentația procesului
 • Respectarea procedurilor din evidențele contabile corespunzătoare, jurnale și alte înregistrări contabile
 • Oferă suport temporar și backup în diverse situații solicitate de liderul echipei sau managerul de grup
 • Escalează problemele tehnice sau non-tehnice care implică departamente și niveluri de management care duc la rezolvarea problemelor
 • Urmărește îmbunătățiri continue (identifică oportunități și stimulează implementarea)
 • Pe lângă cele de mai sus, poate fi necesară participarea la proiecte contabile

Cerințe:
 • Licenta in Contabilitate sau Finante;
 • Experienta anterioara de 5 ani in contabilitate intr-o companie multinationala;
 • Cunoști fluent germană și engleză (scris și vorbit);
 • experiență PC (Microsoft Office); Experiența de lucru cu un sistem ERP ar constitui un avantaj.

Despre noi

DE CE EMERSON

Angajamentul nostru față de oamenii noștri

de pe tot globul, suntem uniți de un scop unic: promovăm inovația care face lumea mai sănătoasă, mai sigură, mai inteligentă și mai durabilă.

Investim în angajații noștri pentru a ne asigura că au cunoștințele de piață, abilitățile și competențele necesare pentru a aduce acest scop la viață, în timp ce concurează și conduc într-o economie globală.

Programele noastre de formare se concentrează pe dezvoltarea end-to-end, de la integrare până la conducerea superioară.

Succesul nostru este măsurat prin impactul pozitiv pe care îl avem asupra oamenilor, comunităților noastre și lumii prin concentrarea neclintită asupra progresului de mediu, social și de reglementare. Aflați mai multe despre noi!

Angajamentul nostru față de diversitate, echitate și incluziune

La Emerson, ne angajăm să promovăm o cultură în care fiecare angajat este apreciat și respectat pentru experiențele și perspectivele sale unice. Credem că un mediu de lucru divers și incluziv contribuie la schimbul bogat de idei și la diversitatea de gânduri, care inspiră inovația și aduce cele mai bune soluții clienților noștri.

Această filozofie este fundamentală pentru a trăi valorile companiei noastre și responsabilitatea noastră de a lăsa lumea într-un loc mai bun. Aflați mai multe despre Cultura și Valorile noastre și despre Diversitate, Echitate și Incluziune la Emerson.

Dacă aveți un handicap și întâmpinați dificultăți în accesarea sau utilizarea acestui site web pentru a aplica pentru un post, vă rugăm să contactați: idisability.administrator@emerson.com .

Despre Emerson

Emerson este o companie globală de top în tehnologie, software și inginerie, care oferă soluții inovatoare pentru clienții din piețele industriale, comerciale și rezidențiale.

Afacerea noastră cu soluții de automatizare ajută producătorii de procese, hibride și discrete să maximizeze producția, să protejeze personalul și mediul, optimizând în același timp costurile de energie și de operare.

Afacerea noastră de soluții comerciale și rezidențiale ajută la asigurarea confortului și a sănătății umane, la protejarea calității și siguranței alimentelor, la promovarea eficienței energetice și la crearea unei infrastructuri durabile.

Ajutăm clienții din cele mai esențiale industrii ale lumii să rezolve cele mai mari provocări ale vieții moderne.

În fiecare zi, forța noastră de muncă globală îndeplinește Scopul nostru unificat și trăiește valorile pe care le avem aproape ca organizație:Integritate, Siguranță și Calitate, Sprijiniți oamenii noștri, Orientarea către clienți, Îmbunătățirea continuă, Colaborare și Inovare.

Cauzele noastre – Planeta, Umanitatea, Campionul, Incluziunea și Viitorul – modelează, definesc și alimentează cultura Emerson, inspirând în același timp spiritul nostru inovator și ne conducând concentrarea.

Fie că ești un profesionist consacrat care dorește o schimbare în carieră, un student universitar care explorează posibilități sau ai primit recent diploma de master, vei găsi oportunități la noi. Alătură-te echipei noastre și începe-ți călătoria astăzi!

Fara apeluri sau agentii va rog.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Emerson pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Emerson pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Emerson locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?