Senior C++ Software Engineer

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare

Albia râului. Împuterniciți experiența


Riverbed transformă datele în informații utile și accelerează performanța, astfel încât organizațiile să poată oferi o experiență digitală perfectă și să stimuleze performanța întreprinderii. Riverbed este singura companie cu bogăția colectivă a telemetriei de la rețea la aplicație la utilizatorul final, care luminează și apoi accelerează fiecare interacțiune digitală. Riverbed oferă două portofolii de lider în industrie: Alluvio by Riverbed , un portofoliu diferențiat de observabilitate unificată care unifică datele, informațiile și acțiunile din IT, astfel încât clienții să poată oferi experiențe digitale fără probleme și sigure; și Riverbed Acceleration , oferind accelerare rapidă, agilă și sigură a oricărei aplicații, prin orice rețea, utilizatorilor de oriunde.


Împreună cu miile noștri de parteneri și clienți lideri pe piață la nivel global – inclusiv 95% din FORTUNE 100 –, dăm putere fiecare clic, fiecare experiență digitală.


Despre această poziție


Despre această poziție


Produsul AppResponse analizează până la 100 Gbps de pachete de rețea în fiecare secundă, salvând pachetele într-o soluție de stocare a pachetelor de date extrem de optimizată și efectuează analize de date în timp real pe acele pachete pentru a stoca valori cheie în mai multe baze de date optimizate. Analizele în timp real detectează operațiunile de rețea și anomaliile de securitate pentru a alerta administratorii de rețea înainte ca clienții să ceară ajutor. Cu tablouri de bord extrem de configurabile și capabilități flexibile de raportare a traficului, AppResponse este un instrument de vizibilitate a rețelei pentru managerii de rețea de la companiile Fortune 500 din întreaga lume.


Căutăm o persoană motivată, cu abilități excelente de rezolvare a problemelor, capabilă să aducă contribuții originale în domeniile prelucrării datelor în timp real, analizei și stocării de seturi de date foarte mari pentru a ne ajuta să dezvoltăm următoarea generație de produse AppResponse.


Responsabilitatile locului de munca:


 • Veți proiecta și dezvolta codul responsabil pentru procesarea, analiza și stocarea datelor pentru produsele Riverbed bazate pe AppResponse.
 • Veți fi responsabil pentru toate fazele ciclului de viață al dezvoltării software: concepere, definirea cerințelor, specificații funcționale, proiectare software, implementare, testare și documentare.
 • Veți lucra cu o echipă interfuncțională, formată din ingineri software, ingineri de implementare, manageri de produs, ingineri QA și specialiști în operațiuni de rețea pentru a dezvolta soluții software inovatoare care să îndeplinească cerințele clienților noștri.


Calificările postului:


 • Ai un BS/MS în informatică, matematică, fizică sau experiență echivalentă
 • Ai peste 4 ani de experiență în dezvoltare C/C++
 • Aveți cunoștințe și abilități în tehnicile de programare orientată pe obiecte pentru analiză, proiectare și dezvoltare
 • Ai experiență cu algoritmi și structuri de date
 • Aveți experiență cu multithreading, STL și IPC (Interprocess Communication)
 • Experiență cu DBMS relațional (MySQL), orientat pe coloane (C lickhouse) un plus
 • Experiență în limbaje Python și scripting reprezintă un plus
 • Aveți abilități bune de comunicare și organizare, abilitatea de a stabili priorități, de a face mai multe sarcini și de a lucra independent
 • Îți place să ai un impact asupra produselor noastre, asupra companiei noastre și asupra stadiului tehnicii


De ce să vă alăturați Riverbed


Cu o istorie de 20 de ani de inovație, Riverbed este agil, dar dovedit, și perturbăm piața cu soluții diferențiate care le permit clienților noștri să ofere experiențe digitale sigure, fără întreruperi și să accelereze performanța întreprinderii În timp ce suntem o companie „în primul rând clientul”. , suntem cu toții despre oamenii noștri, cu un angajament comun de a crea un impact global. Ne aducem tot ce ne este mai bun pentru a lucra și urmărim excelența, încrederea și respectul unul față de celălalt. Salutăm diversitatea și valoarea și încurajăm transparența și comunicarea deschisă în întreaga companie. Ne străduim să fim un loc de muncă incluziv, echitabil și plăcut pentru oamenii noștri la nivel global și ne pasă de bunăstarea lor. Ne angajăm față de oamenii, partenerii și clienții noștri, sprijinind în același timp comunitățile în care lucrăm și trăim. Este Puterea NOIcare ne leagă împreună.


Ne dorim ca oamenii din toate mediile să se vadă reprezentați și incluși în munca noastră, așa că căutăm în mod activ să ne diversificăm echipa și să aducem mai multe voci la masă. Înțelegem că atunci când oamenii pot fi ei înșiși, este posibil mai mult. Ne-ar plăcea să avem mai mulți oameni la bord care să ni se alăture în călătoria noastră pentru a fi mai buni în fiecare zi! Deci, vino să vorbești cu noi despre posibilitățile de carieră la Riverbed.


Riverbed este un angajator cu șanse egale de angajare/acțiune afirmativă (EEO/AA) și oferă șanse egale de angajare (EEO) tuturor angajaților și solicitanților de angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, gen, orientare sexuală, identitate sau expresie de gen. , origine națională, vârstă, dizabilitate fizică (inclusiv HIV și SIDA), dizabilitate mintală, condiție medicală, sarcină sau naștere (inclusiv alăptarea), orientare sexuală, genetică, informații genetice, stare civilă, statut de veteran sau orice altă bază protejată de și în conformitate cu legile federale, de stat și locale aplicabile.


Verificați-ne pe:


www.riverbed.com


@LifeAtRiverbed


Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Riverbed Technology pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Riverbed Technology pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Riverbed Technology locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?