Senior Engineering Manager - Foundation Services

În ultimii 10 ani, Mambu a revoluționat sistemul bancar - făcându-l mai accesibil, mai simplu și mai incluziv pentru toată lumea. Cu fonduri noi asigurate și o evaluare de aproape 5 miliarde EUR, avem ambiții uriașe pentru noi înșine și întregul sector bancar.


Aducem același sentiment de inovație și aspirație în modul în care ne sprijinim oamenii. Am fost pionier în săptămâna de lucru de vară de 4 zile, am anunțat furnizarea de capitaluri proprii pentru toți și am lansat Our Mambu Deal pentru a surprinde modul în care lucrăm unul cu celălalt și ceea ce oferim tuturor mambuvenienilor.


Acestea sunt doar începutul. Vom continua să căutăm modalități de a face din Mambu un loc de muncă și mai bun.


Nu suntem aici ca să fim în siguranță.


Suntem aici pentru a schimba lumea.


Despre Echipa


Misiunea zonei de produse Foundation Services este de a proiecta, arhitectura, dezvolta și furniza soluții de inginerie de bază. Aceste soluții sunt cele care vor permite altor echipe din Mambu să creeze produse pentru clienții noștri care se bazează pe servicii solide, bine testate, standardizate și care sunt potrivite pentru viitor.


Ce vei face


 • Fiți un lider de serviciu pentru una sau mai multe echipe de produse, îndrumând oamenii în calea lor de carieră și sprijiniți oportunitățile de creștere pentru fiecare inginer (formare, conferințe, materiale de învățare, mentori etc.).
 • Definiți un mod de lucru în echipe care să permită o autonomie ridicată, o aliniere ridicată și un proces simplificat de inginerie a produsului.
 • Fii șoferul pe parcursul integrării noilor mambuvieni, într-o manieră eficientă și scalabilă.
 • Definiți obiectivele de recrutare pentru a dobândi noi competențe, sau creați capacitatea de a satisface nevoile de afaceri și competitivitate la nivel de echipă.
 • Lucrați îndeaproape cu Product Manager, Agile Coach și System Owner pentru a permite echipelor să ofere rezultate.
 • Asigurați-vă că foaia de parcurs este livrarea de succes, la timp și în buget.


Ce vei aduce


Experiența dvs. include:


 • Experiență practică solidă în inginerie software și operațiuni.
 • Abilități puternice de conducere, în ceea ce privește stabilirea încrederii, transparenței, direcției și obiectivelor.
 • Abilități puternice de management al oamenilor, capabile să înțeleagă ambițiile oamenilor și să le alinieze la nevoile organizației și să ofere îndrumări și feedback constant pentru a le atinge.


Colegii tăi ar spune


 • Ai cunoștințe excelente de limba engleză.
 • Vrei să faci diferența, să-ți perfecționezi abilitățile și să conduci pentru că îți place!
 • Ești mânat de curiozitate, acționezi ca antrenor și cauți să obții ce e mai bun de la oameni.


Viitorul lui Mambu


Suntem un grup divers de mambuvieni și creștem rapid. Ochii noștri sunt ațintiți spre viitor și credem că ne putem folosi tehnologia și talentul pentru a oferi experiențe bancare pentru miliarde care sunt, de asemenea, sustenabile, incluzive și accesibile.


Viitorul tau


De asemenea, ne concentrăm pe oferirea unei experiențe de lucru fantastice pentru toți mambuvienii. Am fost pionieri în săptămâna de lucru de 4 zile între iunie - august în urmă cu mulți ani și continuăm să inovăm în ceea ce privește modul în care ar trebui să se simtă munca și cum ar trebui să fie realizată. Acordul nostru Mambu este modul în care articulăm această relație de sprijin și dăruire care ne conduce pe toți înainte.


Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe Fintech și despre poveștile noastre de succes, vă rugăm să ne urmăriți pe LinkedIn.


Pentru a experimenta mai mult din cultura Mambu în acțiune, ne puteți urmări pe Facebook, Instagram sau YouTube.


Pentru mai multe detalii despre oportunitățile noastre globale de carieră, vă rugăm să vizitați site-ul nostru pentru carieră.


Ca parte a procesului de recrutare (sau de integrare a resurselor umane), vi se va cere să obțineți antecedente penale autorizate și rezultate de verificare a creditului, precum și să fiți interogat cu privire la un serviciu de sancțiuni/anti-spălarea banilor/combaterea finanțării terorismului/persoane expuse politic. iar angajarea dumneavoastră este condiționată de aprobarea acestor rezultate.


etichetă


Nu îndepliniți fiecare cerință? Studiile au arătat că mulți solicitanți de locuri de muncă (inclusiv femei, persoane de culoare și persoane din medii diverse) sunt reticente să aplice la locuri de muncă dacă nu îndeplinesc fiecare calificare.


Aici, la Mambu, suntem dedicați să construim un loc de muncă divers, incluziv și autentic, așa că dacă ești încântat de acest rol, dar experiența ta din trecut nu se aliniază perfect cu fiecare calificare din fișa postului, te încurajăm să aplici oricum. S-ar putea să fii candidatul potrivit pentru acest rol sau pentru alte roluri.


Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Mambu pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Mambu pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Mambu locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?