Senior React Developer | Remote (Romania)

Vă oferim o lume de potențial

}exghts are o oportunitate uimitoare pentru un dezvoltator senior React permanent cu normă întreagă în echipa noastră de dezvoltare!

Locație: La distanță, în România

Aici, experții }exghts dezvoltă produse bazate pe date, RPA și AI. Produsul nostru cheie este Targo, un manager digital pentru operațiuni de vânzări și marketing care vă oferă acces la informații valoroase despre acțiunile clienților și angajaților.

Există câteva lucruri care fac această oportunitate cu adevărat fantastică:

🚀 Oferim un pachet competitiv de compensare totală, cu detalii suplimentare găsite mai jos.

🚀 Flexibilitate asupra orelor la care lucrați, asigurându-vă că puteți obține echilibrul corect dintre viața profesională și viața privată!

🚀 Lucrăm într-un mediu de echipă distractiv și colaborativ, cu o echipă de management susținătoare pentru a vă asigura că vă atingeți obiectivele de carieră, indiferent unde vă pot duce.

Un rol pe care îl vei iubi

În calitate de dezvoltator senior, vei face acest lucru

🛠 Examinați cerințele aplicației și designul interfeței

🛠 Dezvoltați și implementați componente de interfață cu utilizatorul foarte receptive folosind conceptele React

🛠 Dezvoltați și implementați arhitectura front-end pentru a sprijini conceptele de interfață cu utilizatorul

🛠 Monitorizarea și îmbunătățirea performanței front-end

🛠 Documentați modificările aplicației și actualizările în curs de dezvoltare

🛠 Scrieți un cod curat, de înaltă calitate, care aderă la standardele interne de arhitectură, calitate și securitate

🛠 Efectuați recenzii de cod și participați la sugerarea și sprijinirea metodologiilor de codare

Ce vei aduce la rol?

Necesar:

✅ 2+ ani de experiență cu React JS

✅ Peste 5 ani de experiență în construirea de aplicații web receptive

✅ Experiență în proiectarea arhitecturii front-end

✅ Cunoștințe profunde despre managementul statului și cârlige

✅ TypeScript, OOP

✅ Experiență de testare unitară

✅ Dezvoltare agilă

✅ Cunostinte de limba engleza


Stack tehnic:

💻 Microsoft Teams JS SDK

💻 React.js

💻 Git / Azure DevOps

💻 Platformă și servicii Azure

💻 UI fluent și UI material


Este bine sa ai:

☑️ UI fluent și/sau material UI, experiență cu componente stilizate

☑️ React-query, experiență NPM

☑️ React Flow, chart.js sau alte biblioteci de grafice experiență

☑️ Experiență în tehnologii Microsoft (MS Graph, Azure DevOps, Teams).

☑️ Oferă feedback și coaching

O companie de care să fii mândru

Viziunea noastră este o lume cu zero accidente, zero emisii și zero congestie și îmbrățișăm responsabilitatea de a conduce schimbarea care va face lumea noastră mai bună, mai sigură și mai echitabilă pentru toți.

Credem că toți trebuie să facem o alegere în fiecare zi - individual și colectiv - pentru a conduce schimbări semnificative prin cuvintele noastre, faptele noastre și cultura noastră. Filosofia noastră de lucru în mod corespunzător susține baza noastră de incluziune și oferă angajaților flexibilitatea de a lucra acolo unde pot avea cel mai mare impact asupra atingerii obiectivelor noastre, în funcție de nevoile rolului. În fiecare zi, dorim ca fiecare angajat, indiferent de origine, etnie, preferințe sau locație, să simtă că aparține unei echipe de exghts.

La }exghts, este mai mult decât un loc de muncă, cultura noastră deschisă și incluzivă înseamnă că vă vom ajuta să creșteți, să mergeți mai departe și să profitați la maximum de lumea oportunităților pe care le avem la dispoziție. Cu posibilități infinite, te-am putea duce oriunde.

Recompense concepute pentru tine

Scopul programului de recompense totale }exghts este de a sprijini sănătatea și bunăstarea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră. Planul nostru cuprinzător de compensare include următoarele beneficii, pe lângă multe altele:

🎯 La pornire poți să-ți alegi laptopul (buget 3.200€, telefonul tău 1.000€ Buget)

🎯 Oferim o dezvoltare fantastică a carierei și punem accent pe creșterea profesională prin oportunități continue de formare și educație plătită de companie.

🎯 Lucrați cu cei mai buni: CTO-ul nostru este unul dintre cei 728 de MVP la nivel global Microsoft în domeniul tehnologiilor pentru dezvoltatori

🎯 Concediu plătit inclusiv zile de concediu, concediu și concediu pentru creșterea copilului pentru mame, tați și părinți adoptivi

🎯 Flexibilitate asupra orelor la care lucrați, asigurându-vă că puteți obține echilibrul corect dintre viața profesională și viața privată!

🎯 Biroul nostru din Brasov este o locatie premium in centrul orasului si mai mult ca o „casa digitala”

🎯 Asistență medicală privată (Regina Maria)

🎯 Program de recunoaștere globală pentru ca colegii și liderii să recunoască și să fie recunoscuți pentru rezultatele și comportamentele care reflectă valorile companiei noastre.

🎯 Lucrul într-o companie cu mentalitate Agile: schimbul continuu de cunoștințe și învățare validată

🎯 Posibilitatea de a aduce la viață propriile idei creative și inovatoare

🎯 Oportunitatea de a folosi cele mai noi tehnologii în proiectarea de soluții inovatoare și moderne

Un loc de muncă divers și incluziv

}exghts se angajează să fie un loc de muncă care nu este doar lipsit de discriminare, ci și unul care încurajează cu adevărat incluziunea și apartenența. Credem cu tărie că diversitatea forței de muncă creează un mediu în care angajații noștri se pot simți apreciați, respectați și împuterniciți, permițându-le să-și atingă întregul potențial și să dezvolte produse mai bune pentru clienții noștri. Înțelegem și îmbrățișăm varietatea prin care oamenii câștigă experiențe, fie prin oportunități profesionale, personale, educaționale sau de voluntariat. }exghts este mândru să fie un angajator cu șanse egale.


Încurajăm candidații interesați să revizuiască responsabilitățile și calificările cheie și să aplice pentru orice posturi care se potrivesc cu abilitățile și capacitățile dumneavoastră.


Declarații de șanse egale de angajare


Politica }exghts este de a extinde oportunitățile aplicanților și angajaților calificați în mod egal, indiferent de vârstă, rasă, culoare, sex, religie, origine națională sau etnică, dizabilitate, orientare sexuală, identitate/exprimare de gen sau statut de veteran. În plus, }exghts se angajează să fie un angajator cu șanse egale de angajare (EEO) și oferă oportunități tuturor persoanelor în căutarea unui loc de muncă, inclusiv persoanelor cu dizabilități.

Dacă aveți nevoie de o adaptare rezonabilă pentru a vă ajuta la căutarea unui loc de muncă sau la cererea de angajare, trimiteți-ne un e-mail la HR@exghts.com 📧. În e-mailul dvs., vă rugăm să includeți titlul postului pentru care aplicați, precum și o descriere a locației specifice, dacă este necesar.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la }exghts pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la }exghts pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are }exghts locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?