Senior SharePoint Online Developer

576112BR


Introducere


În calitate de dezvoltator de aplicații, veți conduce IBM în viitor prin traducerea cerințelor de sistem în proiectarea și dezvoltarea de sisteme personalizate într-un mediu agil. Succesul IBM este în mâinile tale, pe măsură ce transformi nevoile vitale de afaceri în cod și stimulezi inovația. Munca dumneavoastră va alimenta IBM și clienții săi la nivel global, colaborând și integrând codul în sistemele întreprinderii. Veți avea acces la cea mai recentă educație, instrumente și tehnologie și o carieră nelimitată cu liderul mondial în tehnologie. Vino la IBM și ai un impact global!


Rolul și responsabilitățile dvs


Căutăm un dezvoltator Microsoft 365 SharePoint care să lucreze la aplicații online SharePoint folosind SPFX și Power Platform (aplicații și automatizare)


 • Analizați aplicația existentă
 • Proiectați și implementați soluții noi bazate pe modelul și instrumentele de dezvoltare SP Online.
 • Oferiți suport L2 și L3 și analiza incidentelor din producție


Experienta tehnica si profesionala necesara


 • Experiență cu serviciile web RESTful și standardele de reprezentare a datelor, cum ar fi:


XML/SOAP/WSDL, JSON


 • Experiență cu React
 • Experiență cu TypeScript.
 • Cunoașterea limbajelor de dezvoltare web, a cadrelor și a celor mai bune practici pentru scrierea de cod robust.


Exemplu: CSS, HTML, JS, Jquery, bootstrap, node js, npm ....


 • Powershell / Powershell PnP.
 • TFS/Azure CI/CD sau Git. - Cunoștințe IIS, Active Directory, infrastructură și rețele
 • Înțelegerea modului în care funcționează protocolul HTTP.
 • Dezvoltare în cloud Azure - Opțional


Expertiza tehnica si profesionala de preferat


 • Cunoștințe solide despre SharePoint Online.
 • Cunoștințe solide în utilizarea instrumentelor de dezvoltare O365: SPFx, PowerApps, PowerAutomate.


Despre Business Unit


IBM Consulting este afacerea IBM de consultanță și servicii profesionale la nivel mondial, cu capacități de lider pe piață în transformarea afacerilor și a tehnologiei. Cu o expertiză profundă în multe industrii, oferim servicii de strategie, experiență, tehnologie și operațiuni multora dintre cele mai inovatoare și valoroase companii din lume. Oamenii noștri se concentrează pe accelerarea afacerilor clienților noștri prin puterea colaborării. Credem în puterea tehnologiei utilizate în mod responsabil pentru a ajuta oamenii, partenerii și planeta.


Viața ta @ IBM


Îți poftești să înveți mai multe? Sunteți pregătit să rezolvați unele dintre cele mai unice provocări ale lumii? Și gata să modeleze viitorul pentru milioane de oameni? Dacă da, atunci este timpul să ni se alăture, să-ți exprimi individualitatea, să-ți dezlănțui curiozitatea și să descoperi noi posibilități.


Fiecare membru al IBM și cei potențiali ca tine, au o voce, își croiesc propriul drum și își folosesc experiența pentru a contribui la co-crearea și la adăugarea poveștii noastre. Împreună, avem puterea de a face schimbări semnificative – de a modifica structura clienților noștri, a societății și a IBM, pentru a crea un impact cu adevărat pozitiv și pentru a face lumea să funcționeze mai bine pentru toată lumea.


Este timpul să-ți definești cariera.


Despre IBM


Cea mai mare invenție a IBM este IBMer. Credem că prin aplicarea inteligenței, rațiunii și științei, putem îmbunătăți afacerile, societatea și condiția umană, aducând puterea unui cloud hibrid deschis și a unei strategii AI la viață pentru clienții și partenerii noștri din întreaga lume. Reinventăm neliniștit din 1911. , nu suntem doar una dintre cele mai mari organizații corporative din lume, suntem și unul dintre cei mai mari angajatori de tehnologie și consultanță, multe dintre companiile Fortune 50 bazându-se pe IBM Cloud pentru a-și conduce afacerea. La IBM, ne mândrim că suntem primii care adoptă inteligența artificială, calculul cuantic și blockchain. Acum este timpul să vă alăturați călătoriei noastre spre a fi un inovator tehnologic responsabil și o forță pentru bine în lume.


Declarație de locație


IBM vrea să vă aduceți întregul sine la muncă și pentru dvs. acest lucru ar putea însemna capacitatea de a lucra în mod flexibil. Dacă sunteți interesat de un model de lucru flexibil, vă rugăm să discutați cu echipa noastră de recrutare pentru a afla dacă acest lucru este posibil în mediul de lucru actual.


Fiind Tu @ IBM


IBM se angajează să creeze un mediu divers și este mândru să fie un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, sarcină, dizabilitate, vârstă, statut de veteran sau alte caracteristici. IBM se angajează, de asemenea, să respecte toate practicile corecte de angajare în ceea ce privește cetățenia și statutul de imigrare.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la IBM pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la IBM pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are IBM locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?