Senior Software Development Manager, Helis

Rezumatul postului

DESCRIERE

Ce știți despre protejarea datelor sensibile? Ce zici de controlul de acces fin (FGAC) pe Big Data? Sau controlul accesului bazat pe atribute (ABAC) și autorizarea bazată pe context? Dar să prindeți actori răi care abuzează de serviciile Amazon? Sau atacuri care ar putea duce la o încălcare pe scară largă a datelor? Știți cum să generați inteligență bazată pe activitate (ABI) prin detectarea anomaliilor?

În produsele de securitate construim sisteme de management al politicii de acces pentru a permite tuturor echipelor Amazon să aplice FGAC datelor lor sensibile. Construim produse care aplică autorizarea bazată pe context pentru a rezolva problema supra-permisiunii.

În organizația noastră nou creată, avem o oportunitate rară de a ne angaja cu mai multe organizații Amazon și cu grupuri de lideri tehnologici experimentați pentru a construi produse cu impact la o scară impresionantă (sute de mii de servicii).

Căutăm un Manager de Dezvoltare Software (SDM) care să conducă echipa și viziunea tehnică pentru soluții inovatoare de gestionare și securizare a accesului la resursele Amazon. În calitate de lider al echipei, veți deține foaia de parcurs strategică, arhitectura și viziunea pentru produse și veți oferi o conducere tehnică practică echipei. Veți avea ocazia să aflați despre diverse afaceri și tehnologii Amazon.

Candidații de succes pentru această poziție trebuie să aibă experiență în creșterea și coaching-ul unei echipe de ingineri software cu înaltă calificare. Ei trebuie să posede abilități puternice de comunicare verbală și scrisă, să fie autonomi și să ofere rezultate de înaltă calitate într-un mediu cu ritm rapid.

Despre

echipă, cultura de echipă inclusivă

Aici, la Amazon, îmbrățișăm diferențele noastre. Ne angajăm să ne promovăm cultura incluziunii. Avem zece grupuri de afinitate conduse de angajați, ajungând la 40.000 de angajați în peste 190 de capitole la nivel global. Avem oferte inovatoare de beneficii și găzduim experiențe de învățare anuale și continue, inclusiv conferințele noastre Conversații despre rasă și etnie (CORE) și AmazeCon (diversitate de gen). Cultura Amazon de incluziune este consolidată în cadrul celor 16 principii de leadership, care le amintesc membrilor echipei să caute perspective diverse, să învețe și să fie curioși și să câștige încredere.

Echilibru între viață și profesie

Echipa noastră pune o mare valoare pe echilibrul dintre viața profesională și viața privată. Nu este vorba de câte ore petreci acasă sau la serviciu; este vorba despre fluxul pe care îl stabilești și care aduce energie în ambele părți ale vieții tale. Credem că atingerea echilibrului corect între viața personală și cea profesională este esențială pentru fericirea și împlinirea pe tot parcursul vieții. Oferim flexibilitate în orele de lucru și vă încurajăm să vă găsiți propriul echilibru între muncă și viața personală.

Mentorship și creștere în carieră

Echipa noastră este dedicată sprijinirii noilor membri. Avem o combinație largă de niveluri de experiență și mandate și construim un mediu care celebrează schimbul de cunoștințe și mentorat. Ne pasă de creșterea carierei tale și ne străduim să atribuim proiecte în funcție de ceea ce va ajuta fiecare membru al echipei să se dezvolte într-un profesionist mai bine rotunjit și să îi permită să își asume sarcini mai complexe în viitor.


Calificări de bază
  • Licență în Informatică sau diplomă similară sau experiență echivalentă.
  • Peste 4 ani de experiență în conducerea echipelor de inginerie software pentru a furniza sisteme distribuite cu o înaltă disponibilitate.
  • Abilități excelente de comunicare verbală și scrisă cu capacitatea de a prezenta informații tehnice complexe în mod concis unui public variat.
Calificări preferate
  • Familiaritate cu conceptele de cloud computing și experiență de lucru în platforme cloud
  • Experiență într-o poziție de conducere inginerească în care ați fost proprietarul unei arhitecturi tehnice cu ingineri care lucrează sub îndrumarea dumneavoastră.
  • Viziune puternică de afaceri și tehnică.
  • Expertiză tehnică practică profundă; experiență anterioară ca dezvoltator de software sau manager de dezvoltare software
Amazon este un angajator cu șanse egale. Credem cu pasiune că angajarea unei forțe de muncă diverse este esențială pentru succesul nostru. Luăm decizii de recrutare în funcție de experiența și abilitățile tale. Apreciem pasiunea ta de a descoperi, inventa, simplifica și construi. Protejarea confidențialității și a securității datelor dvs. este o prioritate majoră de lungă durată pentru Amazon. Vă rugăm să consultați Notificarea noastră de confidențialitate (https://www.amazon.jobs/en/privacy_page) pentru a afla mai multe despre cum colectăm, utilizăm și transferăm datele personale ale candidaților noștri.


Firma - Amazon Dev Ctr (Romania) SRL

Job ID: A2245022

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Amazon pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Amazon pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are Amazon locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?