Senior Software Engineer

Vrei să lucrezi într-un mediu care să îți permită să influențezi miliarde de vieți prin munca ta? Vrei să faci parte dintr-o cultură care celebrează diversitatea și gândirea ieșită din cutie?

La Microsoft, misiunea noastră este de a împuternici fiecare persoană și fiecare organizație de pe planetă să realizeze mai mult. În calitate de inginer software la Microsoft, veți fi încurajat să prezentați idei și să continuați să promovați medii de colaborare care să le permită colegilor noștri să-și arate strălucirea.

Microsoft Teams este esențial pentru viziunea Microsoft pentru comunicații inteligente și colaborare. Devenim rapid centrul pentru lucrul în echipă în Office 365, cu sute de mii de organizații și sute de milioane de utilizatori din întreaga lume care folosesc Teams.

Echipa Microsoft Teams Messaging acoperă comunicațiile de bază ale produsului. Această echipă de impact are o cultură strânsă, zone mari de impact și creștere și acoperă totul, de la funcții pentru utilizator până la elemente fundamentale/performanță/memorie. Aspirăm să continuăm să construim platforme de comunicare și colaborare de primă clasă. Puteți face parte din echipa care inovează în acest spațiu care creează noi oportunități de colaborare și susține modelul nostru hibrid de lucru pentru clienți.

Responsabilitati
 • Aveți experiența în software pentru a ști să depășiți limitele și să aduceți în mod proactiv idei noi.
 • Sunteți confortabil în limbaje orientate pe obiecte și aveți o înțelegere solidă a algoritmilor, structurilor de date și modelelor de proiectare. Ai experiență de lucru cu React și Typescript sau cu JavaScript și ești dispus să înveți TypeScript.  
 • Colaborezi bine - îți poți explica munca, poți pune întrebări bune, poți să-ți asculți colegii și clienții și îți place să oferi și să primești feedback. Îți place să colaborezi îndeaproape cu echipe internaționale de produse, design și inginerie din mai multe zone geografice pentru a construi noi funcții.
 • Ești un inginer profesionist - înțelegi că nu este suficient să scrii cod care să funcționeze; de asemenea, trebuie să fie bine proiectat, ușor de testat, accesibil și ușor de adăugat în timp. Așteptați cu nerăbdare să utilizați cunoștințele existente, cele mai bune practici și documentația pentru a vă construi soluțiile.
 • Îți place să construiești aplicații frumoase și să creezi cea mai bună experiență de utilizator. Pentru tine, o aplicație nu funcționează corect până când se simte grozav de utilizat.
 • Doriți să învățați să duceți lucrurile la bun sfârșit – faceți tot ce este necesar pentru a vă implementa caracteristica cap la cap, poate fi necesar să vă scufundați în codul nativ, să învățați o nouă limbă sau să implementați o mică modificare într-un serviciu backend.
 • Tu stabilești cursul – descoperi o muncă importantă care poate să nu fie evidentă pentru alții și o faci cu ajutorul echipei.
 • Sunteți pasionat să analizați modul în care funcțiile dvs. funcționează în producție pentru a învăța și a îmbunătăți produsul.
 • Sunteți gata să mentoriți, să asociați, să participați la recenzii de cod și să delegeți munca pentru a încuraja creșterea profesională și tehnică a celor din jur.
 • Îți pasă de creșterea celorlalți și îndrumați profesional membrii echipei juniori pentru a ajuta la realizarea potențialului lor maxim.
Calificări
 • Ați proiectat și furnizat aplicații performante, fiabile, accesibile și sigure pentru milioane de utilizatori  
 • Aveți o experiență profundă cu HTML/CSS, React, JavaScript/Typescript, Apollo și GraphQL sau tehnologii similare 
 • Aplicațiile dvs. sunt instrumentate, pe lângă utilizarea analizelor și a testării A/B pentru a genera funcții  
 • Sunteți familiarizat cu Agile, lansările frecvente de aplicații și ciclul de viață modern al dezvoltării software  
 • Sunteți entuziasmat de parteneriatul și colaborarea cu echipele locale și globale din Microsoft și, de asemenea, în comunitatea Open Source. 
 • Îi înveți pe alții lucrurile pe care le știi și înveți de la alții 
Microsoft este un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de vârstă, ascendență, culoare, concediu de familie sau pentru îngrijire medicală, identitate sau expresie de gen, informații genetice, stare civilă, condiție medicală, origine națională, dizabilitate fizică sau psihică, afiliere politică, veteran protejat statut, rasă, religie, sex (inclusiv sarcina), orientare sexuală sau orice altă caracteristică protejată de legile, regulamentele și ordonanțe aplicabile. De asemenea, luăm în considerare solicitanții calificați, indiferent de antecedentele penale, în conformitate cu cerințele legale. Dacă aveți nevoie de asistență și/sau de o adaptare rezonabilă din cauza unei dizabilități în timpul cererii sau al procesului de recrutare, vă rugăm să trimiteți o cerere prin formularul de cerere de cazare.

Beneficiile/avantajele enumerate mai jos pot varia în funcție de natura angajării dumneavoastră la Microsoft și de țara în care lucrați.

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Microsoft pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Microsoft pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Microsoft locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?