Senior Web Engineer, Remote

Cine sunt Tide


La Tide, avem misiunea de a economisi timp și bani companiilor. Suntem principalul furnizor de conturi de afaceri pentru IMM-uri din Regatul Unit și unul dintre FinTech-urile cu cea mai rapidă creștere din Marea Britanie. Folosind cea mai recentă tehnologie, proiectăm soluții având în vedere IMM-urile, iar platforma noastră financiară condusă de membri transformă piața business banking. Nu numai că oferim membrilor noștri conturi de afaceri și servicii bancare aferente, ci și un set cuprinzător de instrumente de administrare extrem de conectate pentru companii.


Tide înseamnă să faci ceea ce îți place. Căutăm pe cineva care să ni se alăture în călătoria noastră captivantă de extindere și să facă parte din ceva special. Ne dorim ca Tideans pasionați să stimuleze inovația și să ajute la construirea unei platforme de cea mai bună calitate pentru a susține membrii noștri. Veți fi confortabil în situații ambigue și veți putea naviga în mediul FinTech în evoluție. Imaginați-vă că modelați modul în care milioane de membri Tide descoperă și interacționează cu platformele bancare de afaceri și construiți acest lucru la scară globală.


Ce căutăm


În calitate de inginer web la Tide, veți raporta direct managerului de oameni și șefului de inginerie web (funcțională) și veți lucra într-o echipă de ingineri web seniori cu înaltă calificare.


Ca inginer web vei fi


 • Învățarea și împărtășirea cunoștințelor cu inginerii noștri despre lucruri noi des, deoarece credem în experimentare, inginerie în formă de T și învățare colaborativă pentru creșterea carierei.
 • Lucrăm la produsele noastre noi și existente pentru zonele noastre de afaceri. Avem o foaie de parcurs interesantă cu funcții noi și vom avea nevoie de tine pentru a rezolva probleme interesante
 • Îmbrățișând oportunitatea de a face diferența prin valorificarea experienței tale de conectare cu ingineri mai puțin experimentați, colaborând și încurajând împreună
 • Alăturându-vă uneia dintre echipele noastre agile multidisciplinare în expansiune, veți lucra împreună cu proprietarii de produse, designeri UI/UX, arhitecți, ingineri și alți membri ai afacerii pentru a traduce cerințele în soluții bine concepute.
 • În mod ideal, te vei alătura comunității noastre de practici Web și Flutter, iar contribuția ta cu privire la îmbunătățirea proceselor și la menținerea calității înalte în echipă va fi foarte binevenită
 • Progresul în carieră este la fel de important pentru noi, precum este pentru tine și, prin urmare, am pus în aplicare un cadru de creștere a mareelor ​​care să te ghideze. Cu echipele și afacerile noastre în expansiune, vă vom încuraja să vă depășiți responsabilitățile inițiale, dacă doriți.


Compania noastră se angajează să creeze un mediu incluziv și divers, care încurajează cooperarea în tot ceea ce facem. Acest rol oferă o oportunitate excepțională de a face o diferență reală cu responsabilități în cadrul practicilor de inginerie într-o companie care susține și se extinde rapid!


Ce vei primi în schimb


Fă de lucru, lucrează pentru tine! Îmbrățișăm noi moduri de lucru și sprijinim aranjamente flexibile de lucru. Cu politica noastră de lucru în afara biroului (WOO), colegii noștri pot lucra de la distanță de acasă sau oriunde în țara lor de origine. În plus, puteți lucra dintr-o altă țară timp de 90 de zile pe an. În plus, veți obține:


 • 25 de zile concediu
 • Opțiuni de lucru flexibile
 • Opțiuni pe acțiuni


Ceea ce te face să fii perfect


 • Experienta in material unghiular;
 • Experiență în RxJs, NgRx;
 • Experiență în utilizarea instrumentelor de testare precum Jest și Cypress sau similare;
 • Experimentați construirea de interfețe de utilizator elegante și de înaltă performanță și de aplicații web complexe care au fost livrate cu succes clienților.
 • 3+ ani de experiență în scrierea codului de producție într-un mediu profesionist, orientat spre echipă;
 • Bune cunoștințe în HTML semantic, SCSS și JavaScript;
 • Experiență în Angular 2+;
 • Pasionat de construirea de produse grozave în echipe mici, autonome, agile;
 • O pasiune pentru testele de automatizare și experiența în scrierea codului testabil.


Modalități mare de lucru


La Tide, suntem în primul rând membrii și bazați pe date, dar, mai presus de toate, suntem o echipă. Politica noastră de lucru în afara biroului (WOO) vă permite să lucrați de oriunde în lume până la 90 de zile pe an. Suntem mai întâi la distanță, dar atunci când doriți să cunoașteți oameni noi, să colaborați cu echipa sau pur și simplu să petreceți timp cu colegii dvs., birourile noastre sunt întotdeauna disponibile și echipate la cel mai înalt standard. Oferim ore de lucru flexibile și avem încredere în angajații noștri că își vor face munca bine, în momente care se potrivesc lor și echipei lor.


Tide este un loc pentru toată lumea


La Tide, credem că putem reuși doar dacă lăsăm diferențele noastre să ne îmbogățească cultura. Tideanii noștri provin dintr-o varietate de medii și niveluri de experiență. Luăm în considerare pe toată lumea, indiferent de etnie, religie, orientare sexuală, identitate de gen, statut familial sau parental, origine națională, veteran, statut de neurodiversitate sau statut de dizabilitate. Credem că este ceea ce ne face minunați în rezolvarea problemelor! Suntem o echipă și promovăm un mediu transparent și incluziv, în care vocea tuturor este auzită.


Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Tide pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Tide pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Tide locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?