SEO - ADMINISTRARE - SALES SITE ONLINE INCALTANINTE

Salar net
500 - 1000 EURO / luna

Candidatul ideal

* Experienta in promovarea, administrarea si gestionarea vanzarilor pe site online, cunostinte: de economie generale, de marketing cu aplicare in promovarea online, de comunicare in relatii publice, sociologie-psihologie referitor la natura umana; training de specialitate-aplicatii SEO: -promovare pe retele media-online si administrarea acestor site/conturi.
* Relatii interpersonale, parteneriat in business: prin acordarea autonomiei totale in gestionarea proiectului si procent din vanzari sau actiuni/cota parte din business, cunoasterea procedurilor de vanzari online si directe, organizare si planificare actiuni pe obiective, experienta si creativitate in activitatea de promovare online si redactare continut pe retelele de socializare.
* Nivel avansat de operare pe multifunctionale, pc - Microsoft office, programare it, programe de grafica si design, internet, retele de socializare, media;
* Persoana trebuie sa fie responsabila, exigenta si disciplinata profesional, cu abilitati de relationare/comunicare foarte dezvoltate, rezistenta la stres, focalizata pe indeplinirea obiectivelor, cu o mentalitate constructiva si pozitiva, dispusa sa solutioneze satisfacator orice situatie profesionala, bine educata, cunoscatoare limba romana si engleza conversational.
*Rugam sa aplice numai persoanele care au abilitatile si experienta precizata de noi.

Descrierea jobului

* SEO site: optimizare site, creare campanii Google Adwords, diverse strategii de promovare si cautare inclusiv cuvinte cheie pe motoare de cautare, promovare online pe retelele de socializare, administrare site cu implicare directa si responsabilitate totala legata de rezultatele obtinute prin vanzarea online (dupa fapta si rasplata) ;
* Gestiune site: receptii, facturi, verificarea inventarelor, stocul la sfarsit de luna pe magazia de marfuri, situatia vanzarilor online pe societate lunar se tin in programul DSOFT.
* Centralizarea si gestionarea comenzilor de la clienti prin introducerea in procedura de facturare-livrare.
* Participarea la diferite prezentari in show-room-uri din tara si strainatate.
* Evidenta livrarilor catre clienti.
* Evidenta facturilor cu documentele de plata si urmarirea incasarilor.
* Intocmirea si transmiterea comenzilor catre depozit.
* Bilant lunar/semestrial: situatia soldului la sfarsit de luna/semestru, prin raportarea costurilor de promovare online si salarizare la beneficiile obtinute din aceasta activitate economica.

Descrierea companiei

Aceasta companie se ocupa de prezentarea mostrelor de incaltaminte pe stagiuni de primavara-vara si toamna-iarna in show-room-uri organizate la nivel national, in trei-patru locatii nationale, de preluare comenzi de la toate magazinele din tara, centralizarea comenzilor pe modelarii si lansarea in fabricatie a tuturor produselor. Ulterior aceste produse vor fi livrate clientilor. POZITIA PROFESIONALA prezentata vizeaza implementarea si administrarea site-ului cu vanzari online INCALTAMINTE.Pentru aceasta activitate economica dispunem de logistica primara, ne lipseste specialistul SEO.
Companie cu angajati putini, cifra de afaceri medie, nivel de pregatire profesionala si instruire a angajatilor la locul de munca foarte ridicat.
Rugam pe cei care s-ar integra intr-o astfel de echipa ( pe baza aptitudinilor dobandite si dovedite ) sau au experienta necesara si doresc sa fie antreprenori sa ne contacteze cu incredere avand in vedere experienta companiei pe incaltaminte, profesionalismul si istoricul de 20 ani.
Beneficiile, pentru fiecare angajat, sunt nelimitate si vor fi corelate cu productivitatea muncii.