Software Development Engineer, AWS EC2 Tools and Services

Rezumatul postului

DESCRIERE

Alăturați-vă nouă la Amazon Web Services (AWS) pentru a construi bazele platformelor de calcul la scară globală în Amazon Elastic Compute Cloud (EC2). Cu sediul în Centrul de Dezvoltare Amazon, București, lucrăm pe platforme de calcul la scară globală, cu un accent special pe tehnologii de încredere de calcul, serverless și virtualizare container și instrumente de flotă de servere pentru AWS EC2.

Căutăm un nou coleg de echipă care este entuziast, curios, empatic, motivat și de încredere, cu un bun simț al proprietății și dorință de a inova. Vă veți alătura echipei noastre care lucrează la instrumente și servicii pentru flote de servere, creând blocuri care alimentează AWS. Veți participa la ciclul complet de dezvoltare, de la proiectare și implementare până la implementare și operațiuni. Aceasta este o oportunitate interesantă pentru tine de a crea noi produse și servicii distribuite și de a inova ca parte a unei companii vibrante și în creștere rapidă (în care fiecare echipă se simte ca un start-up)!

Scopul dvs. principal va fi să creați valoare pentru clienți pe termen lung. Veți: lucra pentru a înțelege nevoile clienților noștri și pentru a crea noi funcții pentru a le satisface; operațiuni proprii și automate; contribuie cu idei și metode noi pentru îmbunătățirea continuă a calității și eficienței dezvoltării; și să inoveze în domeniul sistemelor scalabile. Această poziție implică responsabilități de gardă. Acest lucru se face de obicei o dată la 6 săptămâni. Ne străduim să menținem acest lucru jos și să ne asigurăm că sistemele noastre sunt tolerante la erori. Echipa noastră apreciază echilibrul dintre viața profesională și viața privată și se respectă reciproc timpul.

La Amazon, suntem dedicați să facem noii membri ai echipei să se simtă bineveniți și incluși. Suntem o echipă care se străduiește să se dezvolte reciproc prin atribuiri de sarcini, mentorat și traininguri. Ca amazonian, vei lucra cu unii dintre cei mai talentați ingineri din industria noastră. Credem în atragerea, dezvoltarea și reținerea talentelor din medii diverse. Apreciem perspective diferite și căutăm jucători de echipă care lucrează eficient cu echipe de colegi diverși.


Calificări de bază
 • Diplomă în informatică sau o disciplină conexă sau experiență de lucru echivalentă.
 • Cunoștințe în cel puțin două dintre C++, Bash, Python sau Java.
 • Bună înțelegere a fundamentelor Linux și experiență de dezvoltare într-un mediu Linux.
Calificări preferate
 • Câțiva ani de experiență concentrați în zona de programare a sistemelor, de exemplu cu Linux, C++, Python sau Java.
 • Experiență în gestionarea pachetelor Linux, sisteme de control al versiunilor, procese automate de construire și testare unitară de software.
 • Experiență în design OO și cel puțin un limbaj OO, cum ar fi Java sau C++.
 • Experiență în dezvoltarea sau implementarea de aplicații extrem de scalabile.
 • Experiență cu arhitectura sistemelor distribuite și tehnologiile conexe.
 • Confortabil într-un mediu antreprenorial cu ritm rapid, în care inginerii sunt proprietari.
Amazon este un angajator cu șanse egale. Credem cu pasiune că angajarea unei forțe de muncă diverse este esențială pentru succesul nostru. Luăm decizii de recrutare în funcție de experiența și abilitățile tale. Apreciem pasiunea ta de a descoperi, inventa, simplifica și construi. Protejarea confidențialității și a securității datelor tale este o prioritate majoră de lungă durată pentru Amazon. Vă rugăm să consultați Notificarea noastră de confidențialitate (https://www.amazon.jobs/en/privacy_page) pentru a afla mai multe despre cum colectăm, utilizăm și transferăm datele personale ale candidaților noștri.


Firma - Amazon Dev Ctr (Romania) SRL

Job ID: A2065870

Întrebări frecvente

 • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Amazon Web Services (AWS) pe Angajat.ro?

 • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Amazon Web Services (AWS) pe Angajat.ro?

 • Pe ce poziții are Amazon Web Services (AWS) locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?