Software Engineer (Microsoft Store)

Doriți să lucrați într-o echipă în creștere rapidă în Microsoft, care este responsabilă pentru a aduce venituri de miliarde de dolari, susținând milioane de produse, jocuri Xbox sau aplicații din întreaga lume? Doriți să contribui la construirea serviciilor pentru un cloud la scară mega care procesează miliarde de tranzacții, licențe și notificări, atât pentru uz la serviciu, cât și pentru uz casnic? Dacă da, alăturați-vă nouă în echipa Commerce Platform & Experiences aici la Microsoft. Căutăm ingineri software excepționali, full-stack, care ne pot ajuta să construim sistemele de inginerie potrivite în cloud Azure pentru a servi clienții noștri din întreaga lume. S-ar putea să lucrezi la servicii de mare amploare, cum ar fi catalogul de comerț, sistemele de licențiere în cloud sau să te conectezi cu clienții din întreaga lume folosind notificări critice pentru sau ajutând companiile și școlile pe care le găzduim peste tot în lume,

Veți avea ocazia să lucrați într-un mediu uimitor de creștere și mentorat, unde vă puteți dezvolta abilitățile în colaborare cu unii dintre cei mai buni ingineri din afacere. Proiectăm, codificăm și administrăm propriile noastre servicii și urmărim, în permanență, modul în care ne servim clienții și ne optimizăm sistemele. Dacă acest lucru te entuziasmează, vrem să aplici!

Responsabilități

În calitate de inginer software în echipa noastră, veți lucra îndeaproape cu Program Management și conduceți atât în ​​cadrul grupului dvs., cât și în cadrul companiei, pentru a proiecta și implementa caracteristici.

Veți fi un factor de decizie împuternicit, mișcându-vă rapid și preluați proprietatea asupra zonelor de produse din domeniul dvs., analizând datele pentru modul în care impactăm clienții. Va trebui să vă asigurați că promovați consistența, fiabilitatea, securitatea și performanța în medii mari, cu o abordare centrată pe servicii, cu accent pe dezvoltarea și sănătatea site-ului.

Cel mai important, va trebui să aduci o mentalitate de echipă în primul rând și să-i ajuți pe ceilalți în timp ce lucrați împreună pentru un obiectiv comun.

Calificări

Calificări

Experiență DevOps de rulare pe internet / servicii foarte scalabile și de încredere / micro-servicii

Experiență în efectuarea de revizuiri a codului de producție folosind controlul codului sursă

Experiență în dezvoltarea și întreținerea serviciilor globale de livrare și actualizare a software-ului

Experiență în utilizarea unor medii de construcție distribuite multiple/diferite.

Abilități de codare în una sau mai multe dintre următoarele limbi: C++, Java, C# (de preferat), TypeScript/JS, REACT/Angular JS

Calificări preferate

Licență /universitară cu accent pe software sau experiență echivalentă în muncă

Abilitate demonstrată de a conduce și de a oferi funcții de înaltă calitate

Experiență în cloud: experiență în crearea conductelor de construire/lansare cu un sistem cloud standard din industrie (Azure/AWS/GCP)

Microsoft este un angajator cu șanse egale. Toți solicitanții calificați vor primi luare în considerare pentru angajare, indiferent de vârstă, ascendență, culoare, concediu de familie sau pentru îngrijire medicală, identitate sau expresie de gen, informații genetice, stare civilă, condiție medicală, origine națională, dizabilitate fizică sau psihică, afiliere politică, veteran protejat statut, rasă, religie, sex (inclusiv sarcina), orientare sexuală sau orice altă caracteristică protejată de legile, regulamentele și ordonanțe aplicabile. Dacă aveți nevoie de asistență și/sau de o adaptare rezonabilă din cauza unei dizabilități în timpul cererii sau al procesului de recrutare, vă rugăm să trimiteți o cerere prin formularul de cerere de cazare.

Beneficiile/avantajele enumerate mai jos pot varia în funcție de natura angajării dumneavoastră la Microsoft și de țara în care lucrați.

Întrebări frecvente

  • Câte locuri de muncă sunt disponibile la Microsoft pe Angajat.ro?

  • Cum pot să fiu primul care să afle când există locuri de muncă noi la Microsoft pe Angajat.ro?

  • Pe ce poziții are Microsoft locuri de muncă disponibile prin Angajat.ro?